4-wielen combineren meer stabiliteit en comfort in een betrouwbare vorm.

9,1
kleinkind fiets scootmobiel

Een scootmobiel met vier wielen zorgt voor meer stabiliteit en comfort op diverse ondergronden. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Verbeterde stabiliteit

Een van de grootste voordelen van een scootmobiel met vier wielen is de verbeterde stabiliteit in vergelijking met modellen met drie wielen. Het extra voorwiel zorgt voor een stevige basis, waardoor de scootmobiel minder gevoelig is voor oneffenheden in het wegdek. Dit verhoogt de veiligheid en het vertrouwen van de gebruiker tijdens het rijden.

Wilt u zelf een 4-wielige scootmobiel ervaren? Kom naar onze winkels of vraag een gratis proefrit aan huis bij ons aan.

stabiliteit scootmobiel 4wiel

Comfortabel rijden

Scootmobielen met vier wielen bieden over het algemeen een comfortabelere rit, vooral op ruwere oppervlakken zoals kasseien of onverharde paden. De verdeling van het gewicht over vier wielen resulteert in een soepelere en minder schokkerige ervaring voor de gebruiker. De 4-wiel scootmobiel levert hierin iets in op wendbaarheid ten opzichte van drie-wiel modellen. Bij de keuze begeleiden wij altijd persoonlijk en helpen u ruimschoots in het kiezen van de juiste scootmobiel.

Meer over comfort
Samen comfort
Favorieten

Populaire scootmobiel modellen

Pride140S

Pride 140 S

Solo 4

Solo 4

Kymco Maxer

Kymco Maxer

Wat is uw ideale scootmobiel?

Ervaar in de winkel of plan uw gratis proefrit aan huis.

Ruimte en opslag

Het ontwerp van scootmobielen met vier wielen maakt vaak meer ruimte beschikbaar voor opslag en bagage. Dit is handig voor boodschappen, persoonlijke spullen en andere benodigdheden tijdens uitstapjes of dagelijkse activiteiten. Voor mensen die graag lange tourtochten of stadsritten naar de markt maken, kan dit een belangrijke afweging zijn in de keuze. Daarbij behoudt de scootmobiel beter zijn stabiliteit, wanneer deze wat zwaarder beladen is.

Vindt u het lastig kiezen welke scootmobiel u het beste past? Wij helpen u graag verder.

appartement scootmobielen

Langere afstanden

Voor gebruikers die langere afstanden willen afleggen, bieden scootmobielen met vier wielen vaak een hogere maximumsnelheid en een grotere actieradius. Dit maakt ze ideaal voor grotere tochten of reizen in uitgebreide stedelijke omgevingen.

Om dit zelf te ervaren, raden wij u aan om vrijblijvend langs te komen in onze winkels of een gratis proefrit aan huis aan te vragen. Neem telefonisch contact op, zodat wij een advies kunnen geven.

Neem contact op
natuur partner scootmobiel

Flexibiliteit in terreingebruik

Scootmobielen met vier wielen zijn veelzijdig en kunnen gemakkelijk worden aangepast voor gebruik op verschillende terreinen, zoals trottoirs, winkelcentra, parken en openbare plaatsen. Dit vergroot de vrijheid en mobiliteit van de gebruiker.

Als betaalbaarheid een belangrijke afweging is in de keuze van een scootmobiel, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Naast ons uitgebreide assortiment met diverse prijsklassen, is er vaak ook veel mogelijk doormiddel van een Persoonsgebonden Budget (PGB). Wij helpen u vrijblijvend met de aanvraag, waarna een scootmobiel vaak betaalbaarder wordt dan verwacht.

Hulp PGB aanvraag
terrein zand scootmobiel

De keuze van een scootmobiel wordt bepaald door uw wensen en levensstijl. Bel 0800 - 2020 of kom langs in de winkel om u verder te helpen.