Onderhoud en reparatie scootmobiel

Onderhoud en reparatie aan uw scootmobiel van het hoogste niveau? Bij De Scootmobielspecialist bent u precies aan het juiste adres. Door heel Nederland* verzorgen wij scootmobiel onderhoud aan huis. Wij doen dit voor bijna elk type scootmobiel, want onze monteurs zijn allround geschoold.

Overal in Nederland scootmobiel onderhoud aan huis met allround en gecertificeerde monteurs.
 

onderhoud reparatie scootmobiel


Flexibel onderhoud voor bijna elke scootmobiel

Dát scheelt een hoop gedoe! U hoeft niet meer eerst op zoek te gaan naar een monteur van het betreffende merk. De monteur van De Scootmobielspecialist heeft ervaring met scootmobielen van de meest uiteenlopende merken. Dit maakt onze monteurs tot eersteklas specialisten, die het scootmobiel onderhoud in een handomdraai doen. Bij De Scootmobielspecialist zijn wij heel flexibel. We sturen onze medewerkers op pad voor een eenmalige onderhoudsbeurt, maar desgewenst ook voor het uitvoeren van ons voordelige onderhoudscontract.

Het werkt heel eenvoudig

‘Maar hoe steekt dit dan in elkaar?’, zult u misschien denken. Eigenlijk heel eenvoudig. U belt naar ons gratis nummer 0800 - 2020 en wij sturen onze servicemonteur naar u toe. Want dat is de kracht van De Scootmobielspecialist. Wij verzorgen scootmobiel onderhoud en reparatie altijd bij u aan huis. Zo bent u nooit lang onthand als uw scootmobiel het even niet doet. Bovendien hoeft u voor het reguliere onderhoud nooit meer zelf de deur uit.
 

garantie scootmobiel


Wij vertegenwoordigen vele merken

De Scootmobielspecialist is vertegenwoordiger van vele merken. Ook dit maakt ons best wel bijzonder. We doen dus veel meer dan alleen maar het verzorgen van scootmobiel onderhoud. Neemt u een kijkje op onze website, dan maakt u kennis met ons assortiment. Hierin komen geregeld modellen van Sterling, Pride, Quingo en Life and Mobility voorbij. En dat is nog maar een kleine greep uit het assortiment, want ons merkenassortiment omvat nog veel meer merken. Dit assortiment scootmobielen is voor een gedeelte nieuw. Maar naast ons nieuwe assortiment verkopen wij ook een flink aantal scootmobielen tweedehands. Zowel voor de nieuwe als voor de gebruikte modellen verzorgen wij graag het scootmobiel onderhoud.

Online en in de showroom

De combinatie van nieuw en gebruikt maakt ons assortiment groot. Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat ons assortiment het grootste van Nederland is. U kunt ons assortiment ervaren bij één van onze showrooms of u kunt een brochure aanvragen. Onze showrooms zijn gevestigd in Eindhoven, Nijmegen, Woerden en Zwolle.

assortiment scootmobielen


Bel ons gewoon een keer!

Ook toe aan scootmobiel onderhoud of aan een andere scootmobiel? Misschien vindt u het dan fijn om eerst eens onze stem te horen. Daarna kunt u besluiten of u met De Scootmobielspecialist verder wilt gaan. Wij kunnen hierin heel gemakkelijk voorzien. U hoeft slechts ons gratis telefoonnummer 0800-1918 te bellen. Daar krijgt u een behulpzame medewerker aan de lijn. Stel gerust uw vragen en vergroot uw kennis op scootmobielterrein. Natuurlijk verstrekken wij u ook graag onze brochure. Uiteraard geheel gratis, zoals wij vinden dat het hoort. Wij hopen u snel te mogen begroeten, in onze showroom of online!

Graag meer informatie of vragen over goed onderhoud en reparatie van uw scootmobiel? Bel ons gratis via 0800 - 2020 of kom langs in onze winkels.
* Wij verzorgen geen onderhoud aan huis op de waddeneilanden.
 

Adviseur betrouwbaarheid