3-wielen bieden wendbaarheid en effici├źntie in een compacte vorm.

9,1
scootmobiel met drie wielen

Een scootmobiel met drie wielen biedt diverse voordelen voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en zeer flexibele manier om zich te verplaatsen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Compacte wendbaarheid

Een van de grootste voordelen van een scootmobiel met drie wielen is de verbeterde wendbaarheid. Dankzij het enkele voorwiel heeft deze scootmobiel een kleinere draaicirkel, waardoor het gemakkelijker is om te manoeuvreren in krappe ruimtes zoals winkels, smalle gangpaden of drukke straten.

Meer over wendbaarheid
scootmobiel met drie wielen

Stabiliteit en Comfort

Hoewel een scootmobiel met vier wielen doorgaans als stabieler wordt beschouwd, biedt een scootmobiel met drie wielen voldoende stabiliteit voor de meeste gebruikers. De drie-wiel configuratie zorgt voor een comfortabele en soepele rit, vooral op verharde wegen en trottoirs.

Meer over comfort
Man op scootmobiel
Favorieten

Populaire scootmobiel modellen

Solo 3

Solo 3

Breeze C3

Breeze C3

Pride Luna

Pride Luna

Wat is uw ideale scootmobiel?

Ervaar in de winkel of plan uw gratis proefrit aan huis.

Gebruiksgemak

Door het ontwerp met drie wielen is er meer beenruimte aan de voorkant van de scootmobiel. Dit zorgt voor extra comfort en maakt het makkelijker om in en uit te stappen. Vooral voor mensen met beperkte mobiliteit of flexibiliteit kan dit een groot pluspunt zijn. 

Om dit zelf te ervaren, raden wij u aan om vrijblijvend langs te komen in onze winkels of een gratis proefrit aan huis aan te vragen. Neem telefonisch contact op, zodat wij een advies kunnen geven.

Neem contact op
Snelheid

Kostenbesparing

Scootmobielen met drie wielen zijn vaak goedkoper dan modellen met vier wielen. Dit kan een belangrijke factor zijn voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare mobiliteitsoplossing zonder in te boeten op functionaliteit en comfort.

Als betaalbaarheid een belangrijke afweging is in de keuze van een scootmobiel, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Naast ons uitgebreide assortiment met diverse prijsklassen, is er vaak ook veel mogelijk doormiddel van een Persoonsgebonden Budget (PGB). Wij helpen u vrijblijvend met de aanvraag, waarna een scootmobiel vaak betaalbaarder wordt dan verwacht.

Hulp PGB aanvraag
Gesprek

De keuze van een scootmobiel wordt bepaald door uw wensen en levensstijl. Bel 0800 - 2020 of kom langs in de winkel om u verder te helpen.