Heeft u vragen of wilt u direct persoonlijk advies? Bel ons via 0800 - 1918

Scootmobielspecialist heeft het grootste assortiment scootmobielen van Nederland. De keuze bestaat uit 3, 4 of 5 wielen. Bekijk onze scootmobielen, vouwscootmobielen en overdekte scootmobielen.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste scootmobiel?
Neem telefonisch contact op met onze klantenservice 0800 - 1918 (gratis nummer) of breng een bezoek aan een van onze winkels.

 • Moet ik een afspraak maken om een showroom van de Scootmobielspecialist te bezoeken?

  U kunt tijdens onze openingstijdens gewoon binnenlopen om de verschillende modellen scootmobielen te bekijken. Heeft u concrete vragen? Advies nodig of wilt u een proefrit maken op een scootmobiel? Dan is het handig een afspraak te maken. Wij helpen u dan graag verder om uw persoonlijke mobiliteitswensen in te vullen. Bel onze klantenservice op: 0800 – 2020.

 • Hoeveel kost een scootmobiel?

  Hoeveel een scootmobiel kost, hangt onder andere af van het model en de uitvoering. Wenst u een model met 3, 4 of 5 wielen? Een eenvoudig model of luxe uitvoering. Wij hebben regelmatig mooie aanbiedingen en ook verkopen wij tweedehands scootmobielen. Wij adviseren u graag persoonlijk over alle diverse prijsklassen en eventuele financiële bijdrage via een PGB.

 • Waar vind ik de dichtstbijzijnde winkel?

  Wij hebben filialen in Zwolle, Woerden, Nijmegen en Eindhoven. Is het voor u niet mogelijk om naar de showroom te komen? Dan kan onze adviseur ook bij u thuis langskomen met een aantal modellen. U maakt dan een proefrit in uw eigen woonomgeving. Bel ons op 0800 - 2020 om een afspraak te maken.

 • Wat kan ik verwachten van service aan huis?

  Is het voor u niet mogelijk om naar de showroom te komen? Dan kan onze adviseur ook bij u thuis langskomen met een aantal modellen. U maakt dan een proefrit in uw eigen woonomgeving.

  Na de aankoop van een scootmobiel leveren we deze graag bij u thuis, en nemen wij de tijd om uit te leggen hoe uw scootmobiel werkt.

  Ook repareren en onderhouden wij uw scootmobiel. Deze service bieden wij zowel aan huis als in onze werkplaats aan. Na uw melding plannen wij op zo kort mogelijke termijn een afspraak voor u met een van onze gekwalificeerde monteurs. Ook als u uw scootmobiel niet bij ons heeft gekocht, kunnen wij deze service in de meeste gevallen aanbieden. Desgewenst zorgen wij voor vervangend vervoer wanneer uw scootmobiel bij ons in onderhoud of reparatie is.

 • Waarom zou ik een scootmobiel aanschaffen?

  Mobiel blijven is van groot belang; het stelt u in staat zelfstandig thuis te wonen en de regie over uw leven te behouden. Als lopen moeilijker wordt, u sneller moe bent, of bang bent om te vallen, is een scootmobiel dé oplossing. Het is een veilig en betrouwbaar hulpmiddel dat uw vrijheid vergroot. 

  Een scootmobiel biedt veel voordelen, zoals het terugkrijgen van uw zelfstandigheid en mobiliteit. Hiermee kunt u weer activiteiten ondernemen die zonder scootmobiel niet mogelijk zouden zijn. U kunt naar buiten gaan wanneer u wilt, spontaan familie bezoeken, een dagje eropuit in de natuur, of zelfstandig winkelen.

 • Zijn scootmobielen geschikt voor mensen van alle leeftijden met mobiliteitsproblemen?

  Ja, scootmobielen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden die een mobiliteitsprobleem hebben. Of u nu jonger bent en een mobiliteitsbeperking heeft, of ouder en moeite heeft met lopen, een scootmobiel biedt een betrouwbare en veilige manier om uw zelfstandigheid en mobiliteit te behouden. Scootmobielen zijn ontworpen om comfort en gebruiksgemak te bieden, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor iedereen die moeite heeft om zich zelfstandig te verplaatsen.

 • Kan ik mijn scootmobiel aanpassen aan mijn specifieke behoeften?

  Ja, wij kijken graag met u mee. Samen bespreken we uw wensen en eisen en stellen we de scootmobiel volledig op maat af, zodat deze perfect aansluit bij uw persoonlijke situatie en u optimaal comfort en veiligheid biedt.

 • Hoeveel kost begeleiding bij de aanvraag van een PGB?

  Dit kost u niets. In sommige gevallen zijn mensen verzekerd voor de begeleiding van een Mantelzorgmakelaar. Als dit niet het geval is, nemen wij de kosten voor de begeleiding op ons, waardoor het kosteloos blijft voor u. 

 • Hoe lang moet ik de AGM (lood)- en gel accu's opladen?

  Afhankelijk van het aantal ampère van de accu is de gemiddelde laadtijd tussen de 8-15 uur. Het is niet erg wanneer u de lader iets langer aan de scootmobiel laat zitten maar liefst nooit langer dan 72 uur. De vuistregel voor het laden is “laad de accu’s pas op wanneer ze 50%-80% leeg gereden zijn en onderbreek het laadproces niet! Dit is schadelijk voor de accu’s en verkort de levensduur aanzienlijk. De lader geeft, door middel van een groen lichtje, aan wanneer het laadproces klaar is. Rijdt de accu’s NOOIT helemaal leeg.

 • Hoe lang moet ik de Li-ion LFP (lithium) accu’s opladen?

  De laadcyclus van een lithium accu mag wel onderbroken worden, u hoeft deze niet helemaal op te laden. Dit is vooral handig wanneer u lange afstanden rijdt, dan kunt u de accu’s tussendoor ‘bij laden’. Wanneer u de lithium accu’s volledig oplaadt dan zal er op deze lader ook een groen lichtje gaan branden. Op die manier weet u dat de accu’s weer 100% vol zijn.

 • Hoe lang kan een scootmobiel op een opgeladen accu rijden?

  Dit is afhankelijk van het model, het gebruik en de belasting van de scootmobiel.

 • Kan ik een scootmobiel huren?

  Ja, het is mogelijk om een Quingo scootmobiel te huren voor vakantie of revalidatie. De huurmogelijkheden en -voorwaarden zijn beschikbaar op www.scootmobielenhuren.nl. Reserveringen voor scootmobielen kunnen alleen via deze website worden gemaakt.

 • Kan ik in termijnen betalen?

  Nee, bij ons is dit geen mogelijkheid.

bel formulier
contactformulier
brochure aanvragen
winkelbezoek
afspraak aan huis

Graag telefonisch contact met u?

Bel ons of wij bellen u wanneer het uitkomt.

Wilt u graag dat wij u even terugbellen?

Laat hieronder uw telefoonnummer en voorkeur voor tijdstip achter. Dan bellen wij u binnen 1 dag persoonlijk terug.

Voorkeur tijdstip

Een vraag of meer informatie?

Gebruik hier het online contactformulier.

Aanhef
Ik heb de privacybepalingen gelezen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef

Van harte welkom in onze winkels.

Wij helpen u graag verder bij u in de buurt.

Vestiging Eindhoven

Industrieweg 3

5627 BS, Eindhoven

info@scootmobielspecialist.nl

Openingstijden

Di t/m vr: 9:00 uur - 17:30 uur
Za: 10:00 uur - 16:00 uur

040 256 77 00

Vestiging Nijmegen

Factorijweg 6-A

6541DN, Nijmegen

nijmegen@scootmobielspecialist.nl

Openingstijden

Di t/m vr: 10:00 uur - 17:00 uur
Za: 10:00 uur - 16:00 uur
Vrijdag 19 en zaterdag 20 juli is onze winkel in Nijmegen gesloten.

024 22 00 112

Vestiging Woerden

Bierbrouwersweg 14

3449 HW, Woerden

woerden@scootmobielspecialist.nl

Openingstijden

Di t/m vr: 9:00 uur - 17:00 uur
Za: 10:00 uur - 16:00 uur

0800 2020

Vestiging Zwolle

Amperestraat 24

8013 PV, Zwolle

zwolle@scootmobielspecialist.nl

Openingstijden

Di t/m vr: 10:00 uur - 17:00 uur
Za: 10:00 uur - 16:00 uur

0800 2020

Bezoek aan huis

Thuisdemonstratie

Wij komen graag naar u toe

info@scootmobielspecialist.nl

Openingstijden

Neem contact op om een gratis afspraak aan huis in te plannen.

0800 2020

Wij komen graag bij u langs.

Wij helpen u graag verder aan huis.

Wilt u liever een afspraak aan huis?
Laat hieronder uw gegevens en uw voorkeur voor datum en tijdstip achter. Dan bellen wij u binnen 1 dag persoonlijk terug.

Voorkeur tijdstip
Aanhef