5-wielen is de optimale combinatie tussen veiligheid, comfort en wendbaarheid.

9,1
scootmobiel kleindochter

Een scootmobiel met vijf wielen biedt de unieke combinatie van stabiliteit, wendbaarheid en comfort. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Superieure stabiliteit

Het extra wiel aan de voorkant van een scootmobiel met vijf wielen biedt aanzienlijke stabiliteit, in vergelijking met modellen met vier of drie wielen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor gebruikers die behoefte hebben aan extra balans en stabiliteit tijdens het rijden en toch de wendbaarheid zoeken voor stadsritjes en winkels.

Wilt u zelf een 5-wielige scootmobiel ervaren? Kom naar onze winkels of vraag een gratis proefrit aan huis bij ons aan.

samen 5 wielen scootmobielen

Verbeterde wendbaarheid

Dankzij het extra wiel bieden scootmobielen met vijf wielen goede wendbaarheid en hebben een zeer korte draaicirkel. Ze kunnen gemakkelijk manoeuvreren in krappe ruimtes en smalle gangpaden, wat handig is voor gebruik in winkels, openbare gebouwen en thuis. Bij de keuze begeleiden wij altijd persoonlijk en helpen u ruimschoots in het kiezen van de juiste scootmobiel.

Meer wendbaarheid
winkel wendbaarheid
Favorieten

Populaire scootmobiel modellen

Quingo Plus

Quingo Plus

Quingo Vitess

Quingo Vitess

Quingo Toura

Quingo Toura

Wat is uw ideale scootmobiel?

Ervaar in de winkel of plan uw gratis proefrit aan huis.

Veiligheid en vertrouwen

Door de verbeterde stabiliteit en wendbaarheid kunnen gebruikers met meer vertrouwen hun scootmobiel besturen, vooral in situaties waar precisie en controle cruciaal zijn. Dit verhoogt de algehele veiligheid tijdens het gebruik. Onze 5-wiel scootmobielen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. Omvallen met deze scootmobielen behoort écht tot de verleden tijd. De 5-wiel scootmobielen komen vaak als beste uit de test wanneer er getoetst wordt op stabiliteit en veiligheid.

Vindt u het lastig kiezen welke scootmobiel u het beste past? Wij helpen u graag verder.

Meer over veiligheid
Veiligheid scootmobielspecialist

Ergonomisch ontwerp

Vaak zijn scootmobielen met vijf wielen ontworpen met aandacht voor ergonomie, zoals verstelbare stoelen, armsteunen en stuurkolommen. Dit draagt bij aan een gepersonaliseerde en comfortabele rijervaring voor elke gebruiker.

Als betaalbaarheid een belangrijke afweging is in de keuze van een scootmobiel, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Naast ons uitgebreide assortiment met diverse prijsklassen, is er vaak ook veel mogelijk doormiddel van een Persoonsgebonden Budget (PGB). Wij helpen u vrijblijvend met de aanvraag, waarna een scootmobiel vaak betaalbaarder wordt dan verwacht.

Hulp PGB aanvraag
Betrouwbaar advies scootmobiel

De keuze van een scootmobiel wordt bepaald door uw wensen en levensstijl. Bel 0800 - 2020 of kom langs in de winkel om u verder te helpen.