Bij Zwolle nieuwste vestiging van De Scootmobielspecialist

Zwolle heeft de grootste dealer van scootmobielen voor de deur

Nieuwe showroom in Enter

Elk merk scootmobiel in huis dat er toe doet? De Scootmobielspecialist bij Zwolle draait er zijn hand niet voor om. Ja, u leest het goed! Wij hebben alle A-merken en nagenoeg alle B-merken in huis. Is deze informatie misschien nieuw voor u? Dat is niet zo vreemd, want wij hebben nog maar onlangs onze prachtige nieuwe showroom in Enter geopend.

Verkoop, onderhoud en reparatie

Door vlakbij Zwolle onze derde vestiging te openen, hebben wij een landelijke dekking bereikt. Na het westen (Zoetermeer) en het zuiden (Eindhoven) bedienen wij nu ook het oosten van Nederland. Dat is goed nieuws voor u. Wij verkopen de scootmobielen niet enkel, maar bieden ook onderhoud en reparatie. Aangezien wij praktisch elk merk scootmobiel vertegenwoordigen, hebben wij ook voor alle scootmobielen de juiste onderdelen in huis. Onderhoud en reparatie kunt u in Enter laten doen, maar onze servicemonteurs komen ook heel enthousiast in Zwolle aan huis als u dat wilt.

Gratis bellen en direct uitproberen

De Scootmobielspecialist is een snel groeiende keten. Wij stellen ons ten doel om alle wensen van onze klanten te vervullen. Woont u in Zwolle en wilt u ons bedrijf wat beter leren kennen, vraag dat alvast de heldere brochure aan. Deze is uiteraard gratis en u kunt ons er gratis over bellen op nummer 0800-1918. Op dit telefoonnummer kunt u ook al uw andere vragen stellen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Zo kunnen zij u uitgebreid informeren over alle merken die wij in onze showroom hebben. Elke dag staan er minsten 80 scootmobielen bedrijfsklaar te wachten op onze klanten. U kunt ze ook direct uitproberen als u dat wilt. Komt u uit Zwolle naar ons toe, dan hoeft u dus niet van tevoren een proefrit te reserveren.

Proefritten onder zorgvuldige begeleiding

Wij maken het onze klanten graag naar de zin. Beschikt u niet over eigen vervoer, dan halen wij u gewoon even op in Zwolle. Maakt u liever een proefrit in de eigen omgeving, dan is dat ook geen punt. In dat geval belt u gewoon met nummer 0800-1918 en komen wij met de scootmobiel naar u toe. Het maken van een proefrit verplicht u tot niets. Heeft u al eens eerder op een scootmobiel gereden, dan is de proefrit voor u gesneden koek. Is de scootmobiel een nieuw vervoermiddel voor u, dan legt onze servicemedewerker u alles rustig uit. Het maken van een proefrit gebeurt altijd onder zorgzame begeleiding. Zowel in Enter als in Zwolle maakt u de proefrit altijd op een plek waar het rustig is

Ook tweedehands een uitstekend product

De Scootmobielspecialist is trouwens niet alleen de Nummer 1 op het gebied van nieuwe scootmobielen. Ook tweedehands bieden wij de ruimste keus. Door ons forse verkoopvolume voegen wij doorlopend gebruikte scootmobielen toe aan ons bestand. Deze scootmobielen krijgen op onze locatie bij Zwolle eerst een grondige servicebeurt. Versleten onderdelen worden vervangen en ook de accu’s worden streng gekeurd. Zo weet u altijd zeker dat u ook tweedehands bij ons een uitstekend product aanschaft.

Even bijkomen met een kopje koffie

Neemt u gerust eens een kijkje op onze website en verbaas u over de vele merken die worden aangeboden, zoals Life and Mobility, Pride, Handicare, Quingo, Sterling en Electric Mobility. Deze zes merken zijn slechts een greep uit een veel langere lijst met merken die bij Zwolle voorhanden zijn. In onze showroom hechten wij aan sfeer. Komt u bij ons langs, dan staat gezellig de koffie klaar. U komt lekker even bij en kunt direct al enkele vragen stellen. Wij hopen u gauw in onze nieuwe showroom te mogen ontmoeten. Vandaar dat wij hier alvast zeggen: Graag tot ziens!

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen