Scootmobiel op uw lijf geschreven

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte 3, 4 en 5 wiel scootmobielen

Scootmobielen van alle merken vlakbij Zutphen

Met de scootmobiel erop uit

Wonen in de prachtige stad Zutphen en erop uit trekken met de scootmobiel? Dat is heel goed mogelijk als u over een betrouwbaar model beschikt. Kort geleden is er in Zwolle iets moois gebeurd. De Scootmobielspecialist heeft er haar vierde landelijke showroom geopend. Heel Oost-Nederland wordt nu vanuit Zwolle bediend. Dat betekent voor u een keur aan modellen. Kom daarom gauw vanuit Zutphen kijken naar wat De Scootmobielspecialist voor u in huis heeft.

Kijken en desgewenst een proefrit maken

We kunnen u nu alvast met trots vertellen: dat is veel, heel veel. Onze dealerorganisatie vertegenwoordigt vrijwel alle merken in Nederland. Zo hebben wij vlakbij Zutphen alle A-merken voor u paraat, maar ook nagenoeg alle B-merken zijn bij ons aanwezig. In onze showroom streven wij naar een optimale toegankelijkheid. Dit betekent dat u de scootmobielen niet alleen ziet staan. U kunt er ook direct op gaan zitten. Wilt u ervaren hoe de scootmobiel zich rijdend gedraagt, dan kunt u er direct een proefrit op maken. Een proefrit maken kan trouwens ook in Zutphen zelf. Onze servicemedewerker komt dan gewoon met de scootmobiel naar u toe. Het maken van een proefrit verplicht u tot niets en vindt altijd onder deskundige begeleiding plaats.

Ook tweedehands grootste aanbod bij Zutphen

De Scootmobielspecialist is niet alleen op het gebied van nieuwe scootmobielen de grootste. Veel kopers van een scootmobiel ruilen hun gebruikte scootmobiel bij ons in. Wij geven die een grondige servicebeurt, waarbij ook de accu’s de volle aandacht krijgen. Door het forse volume van onze verkopen, zijn wij ook op tweedehands terrein de grootste. Door de opening van onze showroom in Zwolle, kreeg Zutphen er dus ook de grootste dealer van tweedehands scootmobielen bij.

Ook onderhoud en reparatie

Maar bij het verkopen van scootmobielen houdt het wat ons betreft nog lang niet op. Wij stellen ons ten doel uw mobiliteit te garanderen. Daarom verrichten wij ook onderhoud en reparaties in onze goed voorzien werkplaats. Ziet u graag de servicemonteur bij u in Zutphen aan huis komen, dan kan dit natuurlijk ook. Storingen worden ter plekke verholpen, maar de monteur verzorgt desgewenst bij u thuis ook het gewone onderhoud.

Letten op stabiliteit en wendbaarheid

Bij iedere berijder past een eigen scootmobiel. De één geeft de voorkeur aan een scootmobiel op 3 wielen, terwijl de ander liever kiest voor 4 of 5 wielen. Veel hangt af van de eisen die gesteld worden aan stabiliteit en wendbaarheid. Waar Zutphen in het centrum plekken heeft met een hobbelige bestrating, is aandacht voor stabiliteit van groot belang. Zo vertoont een 3 wielig model iets makkelijker de neiging tot omvallen dan een model op 4 of 5 wielen. Gaat u vaak kleine winkels in of krappe terrasjes op, dan biedt een scootmobiel met 4 wielen geen uitkomst. De draaicirkel is te groot, waardoor u vastloopt in de korte bochten. Ons advies zou in dat geval uitgaan naar een scootmobiel model dat op 5 wielen staat. Grote wendbaarheid en stabiliteit zijn dan beide gegarandeerd.

Buiten Zutphen op pad met opvouwbare scootmobiel

Mogelijk rijdt u niet in Zutphen alleen. U neemt dan de scootmobiel waarschijnlijk ook graag met de auto mee. Heeft u hierbij weleens een opvouwbaar model overwogen? Wij hebben er geregeld verschillende types van klaarstaan. Ze zijn handig en compact en voorzien in uw mobiliteit op elke plek waar u uit de auto stapt. Ook bezitten ze een behoorlijke actieradius, zodat u op uw bestemming flink uit de voeten kunt. Komt u vanuit Zutphen naar onze showroom toe, dan leggen onze medewerkers de voordelen graag aan u uit.

We zien u graag in onze showroom!

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef