Scootmobiel Waalwijkl - Kwaliteit en Betaalbaarheid bij De Scootmobielspecialist

Er zijn zoveel scootmobielmerken en types in alle soorten en maten dat u bijna door de bomen het bos niet meer ziet. Wij als De Scootmobielspecialist bieden u helderheid. Onze professionele medewerkers maken samen met u een selectie uit de vele mogelijkheden op het gebied van scootmobielen in Waalwijk. Wij bieden u talloze scootmobielen in een groot aantal prijsklassen.

Scootmobiel Waalwijk, de nieuwe generatie staat gereed

Wij hebben een overzichtelijke showroom waar u de nieuwste generatie scootmobielen niet alleen kunt bekijken maar ook zelf kunt uitproberen. Bekende merken als Handicare, Life and Mobility, Solo, Ortocar, Quingo, Pride en Trophy zijn in verschillende modellen op voorraad. U wilt snel weer zelfstandig op pad, wij regelen dat!

Wanneer u uw scootmobiel in Waalwijk in topconditie wilt houden, kunt u bij ons ook gebruik maken van servicebeurten, onderhoud of reparatie. Wij beschikken over een eigen technische afdeling. Onze professioneel opgeleide monteurs staan voor u klaar als u problemen heeft met uw scootmobiel in Waalwijk. Met ons onderhoudscontract bent u op een voordelige manier altijd veilig onderweg.

Scootmobiel Waalwijk, maak nu een afspraak voor een gratis proefrit

U kunt ons persoonlijk bereiken door telefonisch contact op te nemen. Wanneer u dat wenst, sturen wij u een brochure met een overzicht van onze merken en modellen. Ook kunt u onze showroom bezoeken om zelf een scootmobiel in Waalwijk uit te proberen. Wanneer u een afspraak maakt, weten wij zeker dat we alle tijd voor u hebben.

Dichtstbijzijnde winkel: Woerden

Voor inwoners van Waalwijk is onze vestiging in Woerden de dichtstbijzijnde locatie. Kom langs om onze scootmobielen te bekijken en uit te proberen. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen en te adviseren.

Onze vestiging in Woerden: De Scootmobielspecialist
Adres: Bierbrouwersweg 14
Postcode: 3449 HW
Stad: Woerden

Openingstijden:

  • Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 uur - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 uur - 16:00 uur

Telefoon: 0800 1918
E-mail: woerden@scootmobielspecialist.nl

Mocht u niet in staat zijn om naar onze vestiging in Woerden te komen, geen probleem! Wij komen ook graag bij u aan huis, overal in Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw mobiliteit te verbeteren.

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef