Scootmobiel op uw lijf geschreven

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte 3, 4 en 5 wiel scootmobielen

Een scootmobiel in Venlo vindt u bij De Scootmobielspecialist. U zoekt een nieuwe of gebruikte scootmobiel of een onderhoudsmonteur voor uw scootmobiel in Venlo? Wij zijn een onafhankelijke dealer met een eigen werkplaats die uw scootmobiel in Venlo bezorgt of ophaalt bij u thuis.

Scootmobiel op uw lijf geschreven

Graag adviseren onze deskundige medewerkers u bij het maken van een juiste keuze uit ons grote assortiment scootmobielen. Bij het maken van een keuze spelen factoren als lichamelijke mobiliteit, coördinatie en lichaamshouding naast uw persoonlijke wensen een grote rol. Niet te vergeten de verschillende prijsklassen waarin wij een scootmobiel in Venlo kunnen aanbieden.

Onze klanten maken elke dag gebruik van hun scootmobiel in Venlo. Boodschappen doen, op visite bij familie of vrienden, een dagelijks wandelingetje of gewoon in en om het huis, uw scootmobiel in Venlo is onmisbaar. Met uw scootmobiel bent u niet afhankelijk van anderen.

Onderhoud en reparaties

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparaties aan uw scootmobiel in Venlo. We hebben standaard allerlei onderdelen op voorraad van verschillende merken en types scootmobielen.

Onze service

De Scootmobielspecialist komt in heel Nederland bij mensen aan huis. Mocht u liever naar een locatie willen, dan bent u van harte welkom in één van onze vier vestigingen:

  • Woerden
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Zwolle

Wilt u meer informatie over onze scootmobielen of wilt u een prijsopgave? Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Tevens kunt u buiten onze reguliere openingstijden op afspraak bij ons terecht.

 

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef