Grootste assortiment nieuwe en gebruikte scootmobielen in Nederland

De Scootmobielspecialist komt ook bij u in Veldhoven

Om uw mobiliteit en zelfstandigheid te behouden, bent u op zoek naar een scootmobiel. U vraagt zich misschien af waar u op moet letten bij de keuze voor een geschikte scootmobiel. De gekwalificeerde scootmobieladviseurs van De Scootmobielspecialist helpen u graag. Zij ontvangen u graag in de showroom in Eindhoven, waar u het grootste aanbod nieuwe en gebruikte scootmobielen van Nederland vindt. Bent u niet in staat om te komen? Dan kunt u gebruik maken van onze afhaalservice of wij komen op afspraak bij u aan huis. Onze gekwalificeerde scootmobieladviseurs brengen samen met u uw wensen en behoeften in kaart om een advies op maat te geven. Alleen op deze wijze wordt duidelijk welk merk en type scootmobiel het beste bij u past. De Scootmobielspecialist onderscheidt zich ten opzichte van alle andere scootmobielleveranciers, omdat wij een merkonafhankelijke dealer zijn. Bij De Scootmobielspecialist kunt u kiezen uit alle A-merken en nagenoeg alle B-merken scootmobielen.

Scootmobiel huren of kopen?

De Scootmobielspecialist heeft landelijke vestigingen in Eindhoven, Woerden, Zwolle en Nijmegen. Voor u ligt de vestiging in Eindhoven op slechts een steenworp afstand. Een bezoek aan onze showroom is beslist de moeite waard, want u vindt hier het grootste assortiment nieuwe en gebruikte tweedehands scootmobielen van Nederland. Bent u niet in staat om zelf te komen? U kunt gebruik maken van onze afhaalservice of een afspraak maken met een scootmobieladviseur bij u thuis. Afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften kunt u kiezen uit zowel 3-, 4- als 5-wiel scootmobielen. Ook kan er bij de keuze van een scootmobiel rekening worden gehouden met snelheid, comfort, actieradius, veiligheid en prijsklassen. Ten slotte kunt u zelfs kiezen voor het huren of kopen van een scootmobiel.

Voordelen van De Scootmobielspecialist

Wanneer u op zoek bent naar een scootmobiel, is het prettig wanneer er een dealer en showroom bij u in de buurt zit. Bent u woonachtig in Veldhoven? Dan is de vestiging van De Scootmobielspecialist in Eindhoven dichtbij. De voordelen voor u op een rij:

 • Advies op maat door een gekwalificeerde scootmobieladviseur
 • Keuze uit 3-, 4- en 5-wiel scootmobielen
 • Alle A-merken scootmobiel zijn leverbaar
 • Bijna alle B-merken scootmobiel zijn leverbaar
 • Keuze uit nieuwe of tweedehands scootmobielen
 • Keuze om een scootmobiel te kopen of huren
 • Ruim assortiment aan scootmobielaccessoires en opties
 • Scootmobielservice aan huis
 • Scootmobielservice door heel Nederland
 • Scootmobielservicepunten in Eindhoven, Woerden, Zwolle en Nijmegen
 • Pechhulp door heel Nederland, uitgevoerd door de ANWB
 • Thuisbrengservice inclusief training en uitleg aan huis, bij u in Veldhoven
 • Zowel aan huis, bijvoorbeeld in Veldhoven, als in de showroom is een gratis proefrit mogelijk.

Voor een scootmobiel in Veldhoven gaat u natuurlijk naar De Scootmobielspecialist. Niet alleen vindt u hier het grootste assortiment nieuwe en gebruikte scootmobielen van Nederland, maar als merkonafhankelijk dealer heeft u de garantie dat u de scootmobiel krijgt geadviseerd die bij u past. Voor meer informatie of een gratis scootmobielbrochure kunt u bellen met 0800-1918.

Onze vestiging in Eindhoven: De Scootmobielspecialist
Adres: Industrieweg 3
Postcode: 5627 BS
Stad: Eindhoven

Openingstijden:

 • Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 uur - 17:30 uur
 • Zaterdag: 10:00 uur - 16:00 uur

Telefoon: 040-256 77 00
E-mail: info@scootmobielspecialist.nl

Mocht u niet in staat zijn om naar onze vestiging in Eindhoven te komen, geen probleem! Wij komen ook graag bij u aan huis, overal in Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw mobiliteit te verbeteren.

 

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef