Scootmobiel Uden - De Scootmobielspecialist komt bij u aan huis

De Scootmobielspecialist heeft een omvangrijke collectie scootmobielen die aan de hoogste eisen voldoen. Naast het verkopen van scootmobielen houden wij ons bezig met onderhoud en reparatie. Koopt u uw scootmobiel in Uden bij De Scootmobielspecialist, dan bent u verzekerd van onbekommerd rijgenot.

Scootmobiel Uden, de nieuwe generatie staat gereed

Wij hebben een overzichtelijke showroom waar u de nieuwste generatie scootmobielen kunt bekijken. U vindt bij ons enkel merken van naam, waaronder Trophy, Wizard, Luna, Pride, Quingo, Sterling Elite en Vermeiren. Een scootmobiel in Uden die u bij ons koopt, is dan ook altijd van topkwaliteit en in topconditie.

Eén allround-adres voor scootmobiel Uden

Voor servicebeurten, onderhoud en reparatie van uw scootmobiel in Uden hebben wij de beschikking over een aparte afdeling. Onze professioneel opgeleide monteurs staan voor u klaar als u problemen heeft met uw scootmobiel in Uden. Indien u een onderhoudscontract afsluit, kunnen wij u nog voordeliger van dienst zijn.

Scootmobiel Uden, brochure of proefrit aanvragen

Als u vandaag contact met ons opneemt, sturen wij u desgewenst een brochure met een overzicht van onze merken en modellen.

Ook kunt u onze showroom bezoeken om zelf een scootmobiel in Uden uit te proberen. Wij helpen u graag veilig op pad!

Dichtstbijzijnde vestiging: Nijmegen

Voor inwoners van Uden is onze vestiging in Nijmegen de dichtstbijzijnde locatie. Kom langs om onze scootmobielen te bekijken en uit te proberen. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen en te adviseren.

Onze vestiging in Nijmegen: De Scootmobielspecialist
Adres: Factorijweg 6-A
Postcode: 6541 DN
Stad: Nijmegen

Openingstijden:

  • Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 uur - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 uur - 16:00 uur

Telefoon: 024 – 22 00 112
E-mail: nijmegen@scootmobielspecialist.nl

Mocht u niet in staat zijn om naar onze vestiging in Nijmegen te komen, geen probleem! Wij komen ook graag bij u aan huis, overal in Nederland.

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef