De merkonafhankelijke dealer voor een scootmobiel Tiel

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte 3, 4 en 5 wiel scootmobielen

Bent u op zoek naar een scootmobiel, kom dan eens kijken bij De Scootmobielspecialist. Voor een scootmobiel in Tiel bieden wij ruime keuze uit diverse merken scootmobielen die u kunt uitproberen in onze showroom.

Scootmobiel huren in Tiel

Wij verhuren ook scootmobielen in Tiel en omgeving. Dit is ideaal wanneer u tijdelijk gebruik wilt maken van een scootmobiel.

Sociale contacten met scootmobiel in Tiel

Scootmobielen zijn ideaal wanneer u slecht ter been bent of moeite heeft met wandelen. Met uw scootmobiel in Tiel kunt u onafhankelijk van derden genieten van uw dagelijkse beslommeringen en uitstapjes maken in de omgeving of weer eens op visite gaan bij familie en vrienden. Een vouwbare scootmobiel neemt u gemakkelijk mee in de auto.

Bezorgservice scootmobiel Tiel

Onze scootmobielen worden door heel Nederland en België voor de deur afgeleverd. Ook als u tijdelijk gebruik wilt maken van een scootmobiel in Tiel kunt u eenvoudig bij ons een scootmobiel huren. De gehuurde scootmobiel in Tiel wordt geleverd met verzekering en uitleg over het gebruik van de scootmobiel.

Onafhankelijk advies over scootmobiel Tiel

De Scootmobielspecialist is een onafhankelijke scootmobiel dealer. Hierdoor kunnen wij u objectief adviseren en staan uw wensen centraal. In onze eigen werkplaats monteren we accessoires en kunnen we onderhoud en reparaties uitvoeren. Bij De Scootmobielspecialist mag u alles vragen over scootmobielen!

Kom langs in onze vestiging in Nijmegen!

Voor inwoners van Tiel is onze vestiging in Nijmegen de dichtstbijzijnde locatie. Kom langs om onze scootmobielen te bekijken en uit te proberen. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen en te adviseren.

Onze vestiging in Nijmegen: De Scootmobielspecialist
Adres: Factorijweg 6-A
Postcode: 6541DN
Stad: Nijmegen

Openingstijden:

  • Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 uur - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 uur - 16:00 uur

Telefoon: 024 – 22 00 112
E-mail: nijmegen@scootmobielspecialist.nl

Mocht u niet in staat zijn om naar onze vestiging in Nijmegen te komen, geen probleem! Wij komen ook graag bij u aan huis in Tiel en omgeving. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, wij staan voor u klaar!

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef