Scootmobiel Sittard - Kwaliteit en Betaalbaarheid bij De Scootmobielspecialist

Wanneer u afhankelijk bent van een scootmobiel in Sittard, is het zaak dat u zich niet laat afschepen met mindere, vaak onveilige kwaliteit. Het komt helaas nog vaak genoeg voor dat een verkoper de klant geen keuze laat. De Scootmobielspecialist geeft u juist de ruimte om de meest geschikte scootmobiel in Sittard in alle rust uit te zoeken en te proberen.

Scootmobiel Sittard - de klant staat centraal

Tijdens uw bezoek aan onze winkel en showroom zult u al snel merken dat bij ons de klant centraal staat. Het laatste wat wij willen, is u een scootmobiel in Sittard verkopen die niet aan uw behoeften voldoet. U krijgt uitgebreide informatie over de mogelijkheden en de specificaties van onze scootmobielen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Waaraan moet een scootmobiel in Sittard voldoen?

Iedere scootmobielrijder heeft zijn of haar eigen voorkeuren en voorwaarden. Als algemene regel wordt uiteraard gesteld dat een scootmobiel in Sittard comfortabel en veilig moet zijn. U moet immers een natuurlijke en ergonomisch verantwoorde zithouding kunnen aannemen en zich veilig door uw omgeving kunnen verplaatsen.

Scootmobiel Sittard, ook voor u!

Wilt u ook de perfecte scootmobiel in Sittard?

U kunt voor een persoonlijke uitleg en proefrit een afspraak maken. Natuurlijk verstrekken wij ook telefonisch alle informatie en kunnen u vrijblijvend een brochure opsturen. Neem direct contact op met De Scootmobielspecialist via de website of bezoek een van onze dichtstbijzijnde winkels.

Dichtstbijzijnde winkels: Eindhoven en Nijmegen

Onze vestiging in Eindhoven: De Scootmobielspecialist
Adres: Industrieweg 3
Postcode: 5627 BS
Stad: Eindhoven

Openingstijden:

  • Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 uur - 17:30 uur
  • Zaterdag: 10:00 uur - 16:00 uur

Telefoon: 040-256 77 00
E-mail: info@scootmobielspecialist.nl

Onze vestiging in Nijmegen: De Scootmobielspecialist
Adres: Factorijweg 6-A
Postcode: 6541 DN
Stad: Nijmegen

Openingstijden:

  • Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 uur - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 uur - 16:00 uur

Telefoon: 024-220 0112
E-mail: nijmegen@scootmobielspecialist.nl

Mocht u niet in staat zijn om naar onze vestigingen in Eindhoven of Nijmegen te komen, geen probleem! Wij komen ook graag bij u aan huis, overal in Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw mobiliteit te verbeteren.

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef