Met een scootmobiel in 's-Hertogenbosch vrij en onafhankelijk

Woont u in 's-Hertogenbosch en zoekt u een scootmobiel? Voor een scootmobiel in 's-Hertogenbosch kunt u terecht bij De Scootmobielspecialist.

Altijd ruim 80 modellen op voorraad van verschillende merken en types om uit te proberen en dat alles dicht bij u in de buurt. Koopt u een scootmobiel in 's-Hertogenbosch, dan kunt u ook bij ons terecht voor rijles, onderhoud en reparaties van uw scootmobiel.

Met een scootmobiel in 's-Hertogenbosch vrij en onafhankelijk

Wanneer lopen niet zo gemakkelijk gaat, dan koopt u met de scootmobiel in 's-Hertogenbosch letterlijk veel vrijheid. Met een scootmobiel bent u niet afhankelijk van andere mensen voor dagelijkse zaken, zoals boodschappen doen.

Mensen met een scootmobiel in 's-Hertogenbosch genieten vooral van de sociale contacten die ze kunnen onderhouden ondanks hun beperking.

Geïnteresseerd in een proefrit? Maak gebruik van onze ophaalservice

De dealer in de buurt voor de scootmobiel in 's-Hertogenbosch

Of u nu een scootmobiel in 's-Hertogenbosch of een scootmobiel in Oss zoekt voor langere afstanden of juist voor thuis, De Scootmobielspecialist is een onafhankelijk familiebedrijf met jarenlange ervaring in de scootmobielbranche. Indien u een scootmobiel bij ons koopt, dan kunt u ook op ons vertrouwen voor het onderhoud van uw scootmobiel.

Sluit u bij ons een onderhoudscontract af voor uw scootmobiel in 's-Hertogenbosch, dan weet u zeker dat u altijd blijft rijden met uw scootmobiel. Neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Kom langs in onze vestiging in Woerden!

Voor inwoners van 's-Hertogenbosch is onze vestiging in Woerden de dichtstbijzijnde locatie. Kom langs om onze scootmobielen te bekijken en uit te proberen. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen en te adviseren.

Onze vestiging in Woerden: De Scootmobielspecialist
Adres: Bierbrouwersweg 14
Postcode: 3449 HW
Stad: Woerden

Openingstijden:

  • Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 uur - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 uur - 16:00 uur

Telefoon: 0800 1918
E-mail: woerden@scootmobielspecialist.nl

Mocht u niet in staat zijn om naar onze vestiging in Woerden te komen, geen probleem! Wij komen ook graag bij u aan huis in 's-Hertogenbosch en omgeving, en zelfs in heel Nederland. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, wij staan voor u klaar!

 

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef