Scootmobiel op uw lijf geschreven

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte 3, 4 en 5 wiel scootmobielen

Ontspannen wonen en genieten

Woont u in Rijssen? Dan woont u op een plek waar het goed toeven is. De omgeving is mooi en in het centrum kunt u lekker winkelen en genieten op het terras. Ook de steden Almelo en Deventer liggen niet ver weg. Ze lenen zich altijd voor een bezoek. Strijkt u weleens neer in Zwolle? Deze leuke plaats ligt immers bij Rijssen om de hoek. Het moment is beslist aangebroken om dit eens te doen.

De Scootmobielspecialist nu ook in Oost-Nederland

Vraagt u zich af waarom? De Scootmobielspecialist opende er onlangs haar deuren! Met deze derde vestiging in Nederland kreeg Rijssen een superieure scootmobiel leverancier aan huis. De Scootmobielspecialist onderscheidt zich door een reusachtig aanbod aan scootmobielen. In onze showroom staan elke dag minstens 80 modellen klaar. U kunt ze allemaal direct uitproberen. Door ons bijzonder ruime assortiment zijn wij echt van alle markten thuis. Wij vertegenwoordigen namelijk niet slechts één merk, maar bieden u er zo’n stuk of 20. Als inwoner van Rijssen hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw mobiliteit. Ook onderhoud en reparatie bevinden zich nu immers bij u om de hoek.

Scootmobiel met 3 wielen of 4 wielen?

Heeft u zich eerder al in een scootmobiel verdiept, dan bent u al enigszins op de hoogte van de verschillen. Lengte, breedte en hoogte kunnen per merk heel variabel zijn en ook het aantal wielen speelt een grote rol. In onze showroom bij Rijssen komt u alle varianten tegen. Vaak wordt gekozen voor een 3 wielig model. Ze zijn er van eenvoudig tot luxe en hebben een goede wendbaarheid. Dit laatste is soms ook weleens een nadeel. Een 3 wieler valt soms iets eerder om. Het is afhankelijk van uw rijstijl, evenwichtsgevoel en conditie, of dit een punt van overweging is. Ook modellen op 4 wielen vindt u volop in onze showroom bij Rijssen. Ze zijn heel stabiel en hebben een goede stoel. Vaak is er alleen wat minder ruimte voor de voeten.

Of misschien op 5 wielen?

Wist u dat er ook een merk bestaat dat rondrijdt op 5 wielen? Het gaat hier om het kwaliteitsmerk Quingo en natuurlijk vertegenwoordigen wij dit ook. Bij Quingo is de wendbaarheid van een 3 wieler en de stabiliteit van een 4 wieler in één scootmobiel gecombineerd. Bovendien zijn de scootmobielen van Quingo tamelijk geavanceerd. Naast verschillende merken en aantallen wielen is er natuurlijk ook nog het grote onderscheid tussen vast en opvouwbaar. U wilt immers Rijssen ook weleens uit. Gaat u met de auto, dan neemt u een opvouwbaar model heel gemakkelijk mee. Natuurlijk bieden wij in dit segment ook een flink aantal scootmobielen aan. Hiermee kunt u zich ook in andere dorpen en steden heel gemakkelijk verplaatsen.

Kom langs, de koffie staat klaar!

Naast nieuwe scootmobielen biedt De Scootmobielspecialist ook een groot aantal gebruikte modellen aan. Komt u vanuit Rijssen zelf naar ons toe of wordt u liever opgehaald? Wij doen dit gratis voor u als klant. Bovendien staat bij aankomst altijd de koffie voor u klaar. Wilt u zich alvast wat verder op De Scootmobielspecialist oriënteren? Vraag dan onze gratis brochure aan. Dit kan telefonisch op 0800-1918 of via ons online-formulier. Ook kunt u langs deze weg al uw vragen aan ons kwijt. Onze servicemedewerkers zitten speciaal voor u klaar. Kom snel vanuit Rijssen naar Zwolle toe. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten!

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef