Scootmobiel op uw lijf geschreven

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte 3, 4 en 5 wiel scootmobielen

Beste inwoners van Lochem, bekijk onze scootmobielen

Niet eerder zoveel keuze

Het voorzieningenniveau van Lochem is een flinke stap gestegen. Nog maar onlangs heeft De Scootmobielspecialist voor Oost-Nederland in Zwolle haar deuren geopend. Dit betekent een nieuwe showroom vlakbij, die vol staat met hoogwaardige scootmobielen. Deze zijn niet van slechts één merk, zoals bij veel andere verkopers het geval is. In Zwolle treft u een collectie aan met scootmobielen van zo’n 20 merken. Als inwoner van Lochem had u nog niet eerder zoveel keuze!

Dekking voor heel Nederland

De Scootmobielspecialist is landelijk dealer voor een groot aantal verschillende merken. Wij hebben naast de nieuwe vestiging bij Lochem ook een vestiging bij Eindhoven en één bij Woerden. Door de slimme spreiding van onze showrooms, dekken wij nu vrijwel het gehele land. Wij voorzien onze klanten van een constante stroom nieuwe modellen. Deze zijn van een zeer hoge kwaliteit, want degelijkheid en kracht vormen bij ons de norm. Door de hoge omloopsnelheid in onze winkels, ontvangen wij geregeld gebruikte modellen terug. Ook in onze vestiging bij Lochem is dit proces al in volle gang. De gebruikte modellen worden eerst zorgvuldig door ons gescreend. Versleten onderdelen worden vervangen en de accu’s worden getest op duurzaamheid. Voldoen zij niet aan onze hoge norm, dan worden zij eveneens vervangen.

Nieuw en tweedehands

Daarna gaan de gebruikte scootmobielen als tweedehands model de verkoop in. Voor veel van onze klanten is dit erg interessant. Vaak bieden wij op deze manier een luxe model tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Lochem werd dus niet alleen de grootste dealer van verschillende merken scootmobielen rijker, maar kreeg ook het grootste aanbod tweedehands. Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van alle belangrijke keuzes. Zo kiest u misschien een nieuw en vast model scootmobiel voor dagelijks gebruik. Wilt u een keer met de auto op stap, dan kan een tweedehands opvouwbare scootmobiel in de achterbak mee. Naast een betrouwbare actieradius in en rond Lochem, beschikt u dan over mobiliteit in het hele land.

Informatie, onderhoud en reparatie

Wij rekenen het tot onze taak om onze klanten van gedegen informatie te voorzien. Zo kunt u ons op iedere werkdag bellen met vragen. Ons nummer 0800-1918 is gratis en u krijgt altijd een deskundig iemand aan de lijn. Ook een heldere brochure sturen wij u graag toe. Deze is ook gratis en geeft u inzicht in de werkwijze van De Scootmobielspecialist. Mobiliteit in Lochem is vanaf nu altijd gegarandeerd. Want wist u dat wij ook onderhoud en reparatie tot onze taken rekenen?

Bekijk ook onze hulpmiddelen

Gebruikt u een scootmobiel om zich te verplaatsen, dan heeft u misschien ook andere hulpmiddelen nodig. Wat dacht u bijvoorbeeld van elleboogkrukken of andere wandelstokken. De Scootmobielspecialist bij Lochem heeft een wisselend assortiment van de handigste hulpmiddelen op voorraad. Zo bent u ook direct geholpen als u zich even zonder scootmobiel verplaatst. Bijvoorbeeld in een winkel waar uw scootmobiel niet naar binnen kan of thuis als u de scootmobiel heeft geparkeerd. Komt u binnenkort kijken in onze nieuwe showroom in Zwolle? Als u dat wilt halen wij u gratis op en brengen u na afloop ook weer thuis in Lochem. Een gezellig uitje met natuurlijk een lekker kopje koffie. Graag tot ziens!

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef