Scootmobiel op uw lijf geschreven

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte 3, 4 en 5 wiel scootmobielen

Kom gauw ons assortiment bekijken

De inwoners van Hengelo boffen maar weer! Want De Scootmobielspecialist is in hun omgeving neergestreken. De nieuwe showroom van deze kwaliteitsleverancier bevindt zich in het gezellige Zwolle. Hier kunt u rondneuzen en een lekker kopje koffie drinken. Komt u op eigen gelegenheid naar ons toe, of halen wij u gratis op in Hengelo?

Zekerheid, zowel nieuw als tweedehands

Voor het ruim bemeten centrum van Hengelo neemt u graag even de tijd. Lopen en fietsen kan soms moeilijk zijn, dus kiest u het liefst voor een scootmobiel. Natuurlijk verwacht u dan ook een goede kwaliteit. Bij de verschillende leveranciers kan die nog wel eens wisselend zijn. De Scootmobielspecialist in Zwolle biedt op dat punt zekerheid. Talloze nieuwe modellen staan op u te wachten. Wij bieden ze aan van een groot aantal bekende merken. Maar voor onze klanten in Hengelo verzamelden wij ook een flinke collectie tweedehands modellen.

Ook proefrit bij tweedehands model

U ziet de tweedehands modellen op de website staan. Zo kunt u eerst eens rustig bedenken welk model u zou willen kiezen. De prijzen staan erbij, dus u weet direct waar u aan toe bent. Komt u vanuit Hengelo naar ons toe, neem dan vooraf even contact op met 0800-1918 of bel direct met onze vestiging op nummer 0547-71 20 44. Wij zorgen dan dat het tweedehands model van uw voorkeur klaar staat. Ook het maken van een proefrit is natuurlijk mogelijk.

Alleen betrouwbare tweedehands scootmobielen

Met zo’n uitgebreid aanbod vlak bij Hengelo kunt u zich gelukkig prijzen. Wij denken namelijk niet alleen in kwantiteit, maar kiezen juist voor kwaliteit. Dit betekent dat wij elk tweedehands model testen op alle functies die de scootmobiel rijk is. Mankeert hier bij inname iets aan, dan wordt het betreffende onderdeel vervangen. Vooral de accu kan zich in onze aandacht verheugen. Dit is immers een kwetsbaar onderdeel. Presteert deze accu niet voldoende meer, dan wordt hij direct door ons vervangen. Alle reden dus om met een veilig gevoel vanuit Hengelo een bezoek te brengen aan Zwolle.

Naast twintig merken ook hulpmiddelen

Kijkt u op onze website, dan ziet u dat De Scootmobielspecialist zo’n twintig verschillende merken in haar aanbod voert. Maar ons assortiment houdt niet op bij de scootmobiel alleen. De Scootmobielspecialist voorziet u ook graag van extra hulpmiddelen. Denkt u hierbij aan krukken en wandelstokken of rollatoren en rolstoelen. Ook het plaatsen van een traplift rekenen wij tot ons terrein. Wij komen graag in Hengelo naar u toe om de situatie ter plaatse op te meten.

Bel voor informatie en onze brochure

Service voeren wij hoog in het vaandel. U kunt daarom altijd gratis bellen naar 0800-1918. U stelt uw vraag en onze vriendelijke medewerker rust niet voordat hij of zij het juiste antwoord heeft gevonden. Daarnaast is er onze heldere brochure. Vraag hem aan via de website of bel gewoon even. Wij sturen hem direct naar uw adres in Hengelo toe en u heeft direct zicht op het grootste assortiment nieuwe en tweedehands scootmobielen van Nederland.

Laat u uitgebreid voorlichten tijdens uw bezoek

Het uitzoeken van precies de juiste scootmobiel was nog nooit zo eenvoudig. Kom gezellig vanuit Hengelo naar Zwolle toe en geniet van ons kopje koffie. Laat u daarna uitgebreid voorlichten door onze medewerkers en ervaar hoe eenvoudig het uitkiezen van de juiste scootmobiel is. Heeft u misschien nog vragen over de service als u eenmaal met een scootmobiel rijdt? Ook voor reparatie en onderhoud is de Scootmobielspecialist het aangewezen adres voor iedereen in Hengelo. Wij hopen u gauw te mogen ontmoeten!

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef