Scootmobiel Haarlem - Kwaliteit en Betaalbaarheid bij De Scootmobielspecialist

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte scootmobielen van Nederland

De besparingen in de zorg worden helaas steeds sterker. Terwijl het beleid van de landelijke en lokale overheid in Haarlem er op gericht is om zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Wanneer u steeds meer hinder ondervindt van lichamelijke beperkingen en uw mobiliteit een probleem wordt, dan is een passende scootmobiel een uitkomst. Een passende scootmobiel geeft u in Haarlem uw vrijheid en zelfstandigheid terug, omdat hij u comfortabel overal naar toe brengt in de regio Haarlem. Zo kunt u weer geheel zelfstandig uw boodschappen doen, bij vrienden en familie op bezoek gaan en bij mooi weer samen met vrienden tochten maken in de regio Haarlem. Dankzij een passende scootmobiel bent u niet langer aan huis gebonden.

Omdat steeds meer mensen de voordelen van een scootmobiel ontdekken, stijgt ook in de regio Haarlem de vraag naar scootmobielen sterk. Net als in veel andere grote steden vindt u ook in Haarlem een toenemend aantal dealers van scootmobiel merken. Op zichzelf een goede zaak, want als aankomend scootmobiel gebruiker in Haarlem bent u niet langer afhankelijk van een scootmobiel winkel. Hier zit echter ook voor de beginnende scootmobiel gebruiker een groot risico. De keuze van de scootmobiel moet niet bepaald worden door het merk waarvan een winkelier dealer is, maar hangt volledig af van uw wensen, behoeften en eventuele mobiliteitsbeperkingen. Om deze reden heeft de Scootmobielspecialist ervoor gekozen om dealer te worden van alle A-merken en vrijwel alle B-merken scootmobielen.

Scootmobielspecialist voor betaalbare nieuwe en gebruikte scootmobielen

Een passende scootmobiel kopen is maatwerk. Niet het merk scootmobiel moet in Haarlem centraal staan, maar u. De scootmobiel waarmee u in de regio Haarlem wilt gaan rijden moet als het ware als gegoten zitten. Wij nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend naar onze vestiging in Woerden te komen voor een merkonafhankelijk advies. Onder het genot van een kopje koffie of thee brengt onze scootmobielspecialist op basis van uw wensen en behoeften in kaart welk(e) merk(en) scootmobiel(en) voor u het meest geschikt zijn. En omdat wij beschikken over het grootste assortiment nieuwe en gebruikte scootmobielen in Nederland kunnen wij u onder deskundige begeleiding enkele proefritten laten maken. Zodat u zelf kunt ervaren welke scootmobiel het beste bij u past.

Excellente service en uitgebreide garantie bij de Scootmobielspecialist

Bent u niet in staat om voor een merkonafhankelijke scootmobieldemonstratie naar onze vestiging te komen? Geen probleem. Het is mogelijk dat wij op basis van een telefonisch intakegesprek bij u een scootmobieldemonstratie in Haarlem komen geven. Mocht de door u uitgekozen scootmobiel niet binnen uw budget passen, dan kunt u eventueel ook kiezen voor een jonge occasion van hetzelfde merk. Over de kwaliteit van een jonge occasion hoeft u zich bij de Scootmobielspecialist geen zorgen te maken. Ook bij de aankoop van een occasion ontvangt u een uitgebreide garantie en kunt u bij calamiteiten een beroep doen op de excellente service van de Scootmobielspecialist.

Waarom een scootmobiel in Haarlem kopen bij de Scootmobielspecialist?

 • U kunt kiezen uit een 3-, 4- of 5-wiel scootmobiel in Haarlem
 • Scootmobielservice in de regio Haarlem
 • Scootmobielservice aan huis in Haarlem mogelijk
 • Scootmobielservicepunten in Eindhoven, Woerden, Nijmegen en Zwolle
 • U spreekt altijd direct met de eigenaar of zijn betrokken collega
 • Vertrouwd. De Scootmobielspecialist bestaat al meer dan 12 jaar
 • U kunt een jonge scootmobiel in Haarlem kopen
 • U kunt een tweedehands scootmobiel in Haarlem huren
 • Van alle A-merken is een tweedehands scootmobiel leverbaar
 • Van bijna alle B-merken is een tweedehands scootmobiel in Haarlem leverbaar
 • Wij geven u duurzame garantie en garanderen de hoogste scootmobielservice door ervaren scootmobielmonteurs in Haarlem
 • Pechhulp door heel Nederland wordt uitgevoerd door de ANWB
 • Ruim assortiment accessoires en opties voor elke tweedehands scootmobiel
 • Maatwerk aan een scootmobiel in Haarlem is mogelijk
 • Thuisbrengservice inclusief training en uitleg aan huis in Haarlem
 • Gratis proefrit in een tweedehands scootmobiel met uitleg door een ervaren adviseur, zowel aan huis in Haarlem als in de showroom mogelijk

Voor meer informatie of een gratis brochure voor een scootmobiel in Haarlem kunt u bellen met 0800 19 18.

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef