Scootmobiel op uw lijf geschreven

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte 3, 4 en 5 wiel scootmobielen

Bij Haaksbergen het grootste aanbod scootmobielen

De verandering bij Haaksbergen

In het zuiden van Twente en vlakbij Hengelo en Enschede ligt het mooie dorp Haaksbergen. Het is hier goed toeven voor iedereen die van het leven genieten wil. De landelijke rust en gezonde lucht zijn volop aanwezig. Ook het aanbod aan winkels laat niets te wensen over. Alhoewel, een eersteklas aanbieder van scootmobielen was tot nu toe bij Haaksbergen nog niet te vinden. Maar daarin is een belangrijke verandering gekomen!

Kent u De Scootmobielspecialist al?

Nog maar kort geleden opende De Scootmobielspecialist haar deuren in het gezellige Zwolle. Dat is dus heel dichtbij. Hierdoor is bij Haaksbergen plotseling het aanbod van scootmobielen tot een hoog niveau gestegen. Bent u al met De Scootmobielspecialist bekend, dan hoeven we u eigenlijk niets meer te vertellen. Is onze keten nieuw voor u, dan geven wij hier graag de benodigde uitleg. Haaksbergen heeft een dealerorganisatie voor de deur gekregen die alle A-merken en nagenoeg alle B-merken vertegenwoordigt. Elke scootmobiel die ertoe doet is nu dus in Zwolle te verkrijgen.

Proefrit maken altijd mogelijk

U hoeft daarvoor niet eerst vanuit Haaksbergen een ingewikkelde aanvraag of bestelling te doen. Als u bij ons langskomt staan er in de showroom gewoon 80 scootmobielen bedrijfsklaar. Gelijk een proefrit maken? Het is geen enkel punt. Wij geven deskundige begeleiding en u probeert in alle rust de scootmobiel uit van uw keuze. Maar misschien wilt u zich tijdens uw eerste bezoek slechts oriënteren. Dat kan natuurlijk ook. Kom geheel vrijblijvend vanuit Haaksbergen naar Zwolle toe. Onze medewerkers zijn het gewend om elke vraag omtrent de scootmobielen vlot te kunnen beantwoorden.

Graag opgehaald worden?

Beschikt u mogelijk niet over eigen vervoer? Ook dat is geen enkel probleem. Onze service strekt verder dan het enkel ontvangen van onze klanten. Indien u dit wenst halen wij u gewoon in Haaksbergen op. Wanneer u vervolgens bij ons de showroom binnenstapt, hebben wij de koffie al voor u klaarstaan. Misschien vraagt u zich af hoe u van tevoren met De Scootmobielspecialist in contact kunt komen. Daar hebben wij ons gratis telefoonnummer voor. U belt gewoon naar 0800-1918 en onze medewerkers vertellen u alles wat u weten wilt.

Ook voor alle bijbehorende service

Met de komst van De Scootmobielspecialist krijgt Haaksbergen niet alleen een eersteklas verkooppunt voor de deur. Ook het onderhoud en de benodigde reparaties worden door onze deskundigen verzorgd. Dit kan op onze vestiging gebeuren, maar we komen ook bij u aan huis als u dat wilt.

De occasionspecialist van Haaksbergen

Wist u trouwens dat De Scootmobielspecialist ook gebruikte scootmobielen aanbiedt? Door de hoge omloopsnelheid in onze vestigingen, krijgen wij steeds nieuwe modellen in huis. Die worden eerst grondig onderzocht en waar nodig gereviseerd. Ook de accu’s worden aan een nauwkeurige inspectie onderworpen. Haaksbergen heeft hiermee dus tevens de grootste occasionspecialist voor de deur gekregen. Het is een verkooppunt dat met al uw wensen rekening houdt. Zo verkopen wij modellen op 3, 4 of 5 wielen. Bovendien kunt u altijd kiezen tussen een vast of een opvouwbaar exemplaar. Onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen.

Vraag onze gratis brochure aan

Kom gauw een keertje naar onze showroom toe. Vanuit Haaksbergen bent u er zo. Eerst nog wat meer weten over De Scootmobielspecialist? Vraag dan via 0800-1918 onze gratis brochure aan. Hij verschaft u een heldere blik op ons bedrijf en maakt het nog makkelijker om de stap te zetten naar onze showroom in Zwolle. Wij zien uw bezoek graag tegemoet en wanneer u langskomt staat natuurlijk de koffie klaar!

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef