Scootmobiel Dordrecht - De Scootmobielspecialist komt bij u aan huis

De Scootmobielspecialist is een familiebedrijf met ruime ervaring in de scootmobielsector. Wij hebben diverse merken scootmobielen voor Dordrecht doorlopend op voorraad en kunnen als merkonafhankelijke onderneming vrijwel alle scootmobielen leveren. Betaalbare A-merken zijn onze specialiteit.

Uw Scootmobiel in Dordrecht Staat Klaar bij De Scootmobielspecialist

Omdat wij meerdere kwalitatief hoog aangeschreven scootmobielmerken kunnen leveren, koopt u bij ons altijd een geschikte scootmobiel in Dordrecht. Bij De Scootmobielspecialist houden wij rekening met elk budget. Bent u op zoek naar een tweedehands scootmobiel in Dordrecht? Dan hebben wij die ook voor u.

Speciaalzaak voor Topmerken Scootmobiel in Dordrecht

Tweedehands of nieuw, De Scootmobielspecialist heeft alleen de beste kwaliteit van merken die hun sporen verdiend hebben. Wij hebben merken als Afikim, Freerider, Handicare, Life and Mobility, Sunrise, Vermeiren en Strider in ons assortiment. Heeft u voor een vakantie of dagje uit tijdelijk een scootmobiel in Dordrecht nodig? Dan bent u welkom op onze verhuurafdeling.

Scootmobiel Dordrecht - Meer Weten?

Heeft u interesse in het kopen van een scootmobiel in Dordrecht? Vul dan het contactformulier op de website in of bel ons op om de gratis brochure aan te vragen. Het telefoonnummer staat op de website.

Dichtstbijzijnde Winkel: Woerden

Voor inwoners van Dordrecht is onze vestiging in Woerden de dichtstbijzijnde locatie. Kom langs om onze scootmobielen te bekijken en uit te proberen. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen en te adviseren.

Onze vestiging in Woerden: De Scootmobielspecialist
Adres: Bierbrouwersweg 14
Postcode: 3449 HW
Stad: Woerden

Openingstijden:

  • Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 uur - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 uur - 16:00 uur

Telefoon: 0800 1918
E-mail: woerden@scootmobielspecialist.nl

Mocht u niet in staat zijn om naar onze vestiging in Woerden te komen, geen probleem! Wij komen ook graag bij u aan huis, overal in Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw mobiliteit te verbeteren.

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef