Scootmobiel op uw lijf geschreven

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte 3, 4 en 5 wiel scootmobielen

Weer een nieuwe vestiging

Een vertrouwd adres voor uw scootmobiel vlakbij Deventer? In Zwolle is er iets belangrijks gebeurd! De Scootmobielspecialist heeft er haar derde vestiging geopend. Daarmee wordt nu de gehele oostelijke regio van Nederland bediend.

Met uw scootmobiel lekker erop uit

Ja, u leest het goed. Dit is alweer onze derde vestiging. Na het succes van Eindhoven en Woerden, moest de landelijke dekking verder worden geperfectioneerd. Wij heten onze klanten uit Deventer van harte welkom. Bij ons vindt u praktisch elke scootmobiel die er toe doet. Het prachtige centrum van Deventer verdient het immers om geregeld door u te worden bezocht. Lukt lopen en fietsen minder goed, dan is een scootmobiel bij uitstek geschikt om buiten te genieten. Ook een ontspannen ritje langs de IJssel is een feest met een betrouwbare scootmobiel.

Onze nadruk op kwaliteit

Graag leggen wij bij De Scootmobielspecialist de nadruk op betrouwbaarheid. Wij gaan altijd voor gedegen kwaliteit. Dit geldt in de eerste plaats voor de bijna 20 merken die wij voeren. Daarbij treft u zowel nieuwe als gebruikte scootmobielen aan in onze nieuwe vestiging bij Deventer. Dit betekent dus dat er voor elke beurs een geschikte scootmobiel voorhanden is. Met, zoals gezegd, de nadruk op kwaliteit. Naast onze keuze voor een bepaald merk, is de nadruk die wij leggen op betrouwbaarheid ook goed merkbaar bij de grondige screening van een tweedehands.

Fitte accu’s en goed servicecontract

Want ook als dealer van tweedehands scootmobielen willen wij de beste van Deventer zijn. Versleten onderdelen vervangen wij direct en wij geven aan onze gebruikte modellen alleen fitte accu’s mee. Natuurlijk hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud en reparatie. Ook daarin voorziet onze grote vestiging in Zwolle. Wij bieden desgewenst aan elke klant een servicecontract aan. Dit maakt de verzorging van uw scootmobiel nog eenvoudiger. Komt u vanuit Deventer naar onze showroom toe, dan brengen onze medewerkers graag alle mogelijkheden voor u in beeld.

Welk merk kiest u?

Geniet een bepaald merk bij u de voorkeur? Laten we er eerst een paar noemen. Natuurlijk voeren wij Handicare in ons assortiment. Maar bijvoorbeeld ook Quingo, de enige scootmobiel die op 5 wielen rijdt. Daarnaast staan Shoprider, Life & Mobility, Pride, Afikim en Electric Mobility in ons rijtje. Maar komt u anders zelf een keer kijken, want op korte afstand van Deventer staan altijd minstens 80 modellen voor u klaar. U kunt deze scootmobielen ter plekke bekijken, ze aanraken en er vragen over stellen. Maar ook een gratis proefrit behoort tijdens uw bezoek tot de mogelijkheden.

Wees welkom, wij schenken koffie!

Heeft u onze overzichtelijke brochure nog niet in huis? Vraag hem dan snel aan via telefoonnummer 0800-1918 of via ons online formulier. De brochure geeft u een helder beeld van de mobiliteit waar De Scootmobielspecialist voor staat. In alle opzichten streven wij ernaar om de beste van Deventer te zijn. Dit geldt voor de grootte van ons assortiment, maar ook voor onze uitgebreide service. Wist u dat wij u gratis komen ophalen indien u dit wenst? En wees gerust, wij brengen u natuurlijk ook weer gratis naar huis! Kom gauw kennis maken met de beste scootmobiel leverancier van Deventer. Voor elke klant staat een lekker kopje koffie klaar!

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef