Scootmobiel op uw lijf geschreven

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte 3, 4 en 5 wiel scootmobielen

Wilt u graag een scootmobiel huren of kopen in Den Bosch of omgeving? Als u zoekt op scootmobiel in Den Bosch dan moet u zeker bij De Scootmobielspecialist informeren.

Met altijd ruim 80 nieuwe en gebruikte scootmobielen op voorraad zijn wij de grootste dealer bij u in de buurt. Bovendien beschikken wij over een eigen werkplaats waar u terecht kunt voor service en onderhoud van uw scootmobiel.

Onafhankelijk dealer scootmobiel Den Bosch

Als u slecht ter been bent en overweegt een scootmobiel te kopen, dan is het juiste advies zeer belangrijk. Wij zijn dealer van vele merken scootmobielen, zoals Afkim, Excel, Pride en nog veel meer. Hierdoor kunnen wij u merkonafhankelijk advies geven over een scootmobiel.

Als u graag een scootmobiel wilt uitproberen of tijdelijk eentje wilt huren, dan helpt De Scootmobielspecialist u direct verder. Ook als u uw oude scootmobiel wilt vervangen of inruilen, kunt u bij ons terecht voor een mooie scootmobiel.

Scootmobiel Den Bosch reparaties

De Scootmobielspecialist heeft een eigen werkplaats voor regulier onderhoud en allerhande reparaties aan uw scootmobiel. Wij bieden extra service door uw scootmobiel in heel Nederland en België te bezorgen.

Onze service in Den Bosch

In Den Bosch komen wij bij de mensen aan huis. Mocht u liever naar een locatie willen, dan bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen in:

  • Woerden
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Zwolle

Wilt u meer informatie over onze scootmobielen of wilt u een prijsopgave? Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Tevens kunt u buiten onze reguliere openingstijden op afspraak bij ons terecht.

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef