Scootmobiel op uw lijf geschreven

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte 3, 4 en 5 wiel scootmobielen

De Scootmobielspecialist is al jaren een vertrouwd adres voor het kopen of huren van een scootmobiel in Breda, Uden, Roosendaal en omgeving.

U zoekt op scootmobiel Breda?

Wij zijn een deskundige, onafhankelijke dealer van vele scootmobiel A-merken en bieden voor iedereen die tijdelijk of voor langere tijd mobiliteitsproblemen heeft een passende oplossing.

Scootmobiel Breda huren

Als u tijdelijk een scootmobiel in Breda wilt gebruiken, dan is het wellicht interessant om een scootmobiel te huren. De Scootmobielspecialist levert de scootmobiel in Breda en door geheel Nederland en België af. De scootmobiel is volledig verzekerd en natuurlijk krijgt u van ons uitleg over de scootmobiel. Zo kunt u veilig met uw gehuurde scootmobiel op stap en er heerlijk mee op uit.

Scootmobiel Breda kopen

Als klant die zoekt naar een scootmobiel in Breda heeft u bij De Scootmobielspecialist altijd keuze uit meer dan 80 nieuwe en gebruikte scootmobielen. U kunt bij ons terecht voor vele bekende scootmobielmerken zoals Excel, Freerider, Vermeiren, Quingo, Afikim, Pride, Meyra en nog vele andere merken.

Service staat hoog in ons vaandel!

In onze werkplaats kunt u terecht voor het onderhoud en reparaties van uw scootmobiel. Het meest belangrijke is dat uw scootmobiel aansluit bij uw persoonlijke wensen. Als specialist geven wij u graag vrijblijvend advies.

Onze service in Breda

In Breda komen wij bij de mensen aan huis. Mocht u liever naar een locatie willen, dan bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen in:

  • Woerden
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Zwolle

U kunt voor al uw vragen vrijblijvend contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers, zij staan voor u klaar!

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef