De merkonafhankelijke dealer voor een scootmobiel Arnhem

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte 3, 4 en 5 wiel scootmobielen

U bent op zoek naar een scootmobiel in Arnhem of omgeving?

De Scootmobielspecialist is een vertrouwd adres voor het kopen of huren van een scootmobiel in Arnhem. Als onafhankelijke scootmobiel dealer geven wij klanten in Arnhem een ruime keus uit nieuwe en gebruikte scootmobielen. U kunt als scootmobielzoekende klant bij ons terecht voor merken als Vermeiren, Quingo, Afikim, Excel, Freerider, Meyra en nog veel andere merken.

Scootmobiel Arnhem huren?

Als u tijdelijk graag gebruik wilt maken van een scootmobiel, dan bieden wij u de gelegenheid om een scootmobiel te huren. Tijdens een uitstapje of wanneer u op vakantie gaat, kan het fijn zijn om de beschikking te hebben over een scootmobiel.

Zocht u op scootmobiel Arnhem en wilt u graag een scootmobiel voor Arnhem of omgeving huren? Wij kunnen de scootmobiel in Arnhem voor de deur afleveren inclusief verzekering en uitleg over de scootmobiel.

Onafhankelijke dealer scootmobiel Arnhem

Als onafhankelijke dealer van scootmobielen geven wij u altijd het advies dat bij uw wensen aansluit. Wij nodigen u graag uit om onze showroom eens te bezoeken. We hebben altijd ruim 80 scootmobielen op voorraad.

Ook voor service en onderhoud kunt u met uw scootmobiel in Arnhem bij ons terecht. Neemt u hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kom langs in onze vestiging in Nijmegen!

Voor inwoners van Arnhem is onze vestiging in Nijmegen de dichtstbijzijnde locatie. Kom langs om onze scootmobielen te bekijken en uit te proberen. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen en te adviseren.

Onze vestiging in Nijmegen: De Scootmobielspecialist
Adres: Factorijweg 6-A
Postcode: 6541DN
Stad: Nijmegen

Openingstijden:

  • Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 uur - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 uur - 16:00 uur

Telefoon: 024 – 22 00 112
E-mail: nijmegen@scootmobielspecialist.nl

Mocht u niet in staat zijn om naar onze vestiging in Nijmegen te komen, geen probleem! Wij komen ook graag bij u aan huis in Arnhem en omgeving. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, wij staan voor u klaar!

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef