Apeldoorn heeft alle scootmobielen praktisch voor de deur

Mobiel in Apeldoorn met uw degelijke scootmobiel

Minstens 80 scootmobielen gebruiksklaar aanwezig

De grootste collectie scootmobielen van Nederland praktisch om de hoek? Sinds kort kunnen alle inwoners van Apeldoorn zich hierover verheugen. De Scootmobielspecialist is neergestreken in Enter en heeft hier een prachtige showroom neergezet. Minstens 80 scootmobielen staan dagelijks voor u klaar. Ze zijn niet alleen bedoeld om naar te kijken, u kunt ze ook direct proberen.

Ervaar de verschillen in onze showroom

Want daarin schuilt de kracht van ons bedrijf. Wij werken op grote schaal. Natuurlijk hebben we alle A-merken in huis en daarnaast ook praktisch alle B-merken. Alle scootmobielen die ertoe doen kunt u nu dus vlakbij Apeldoorn vinden. Dit maakt een bezoek aan onze showroom heel interessant. Onze ruime collectie biedt u direct het juiste overzicht. Zo ervaart u de verschillen tussen scootmobielen van verschillende lengte. Ook het zitcomfort kan per stoel verschillen. Onze medewerkers geven u tijdens het bezoek precies de benodigde informatie.

Welke eisen stelt u aan de scootmobiel?

Naast lengte en zitcomfort zijn er natuurlijk nog veel meer verschillen. Ze nemen aan belang toe afhankelijk van de wijze van gebruik. Rijdt u bijvoorbeeld slechts korte stukjes door Apeldoorn, dan is een ruime actieradius minder belangrijk. Dit is anders als u lange tochten maakt en soms ook nog een buurgemeente aan wilt doen. In dat geval mag ook de snelheid van de scootmobiel wel wat omhoog, zodat u korter onderweg bent. Komt u vaak in krappe winkels of op andere nauw opgezette plekken in Apeldoorn, dan is een goede wendbaarheid een vereiste. Een scootmobiel op 3 wielen kan hieraan voldoen, maar voor een betere stabiliteit bevelen wij geregeld een 5 wieler aan. Die laatste is van het kwaliteitsmerk Quingo. Een belangrijk A-merk dat wij vertegenwoordigen.

Zitcomfort en andere kwaliteiten

Ook het heerlijke genot van een goede vering is voor veel van onze klanten een must. Wij komen in dat geval al gauw uit bij de scootmobielen van het merk Life and Mobility. Zij vervoeren u op prinselijke wijze door Apeldoorn heen. Door het uitstekende zitcomfort wordt u veel minder gauw moe. Natuurlijke bezitten ook onze andere merken uitstekende kwaliteiten. Tijdens een bezoek aan onze showroom denken onze medewerkers met u mee over het beste model voor u.

Proefrit in Enter of thuis

De scootmobielen die in de showroom klaarstaan kunnen allemaal direct worden geprobeerd. Zo maakt u eenvoudig een proefrit op het gewenste model. Maakt u de proefrit liever in uw eigen omgeving, dan komen wij gewoon met de scootmobiel naar uw woning in Apeldoorn toe. Onder deskundige begeleiding kunt u hem dan uitproberen op de locatie waar u het meest bekend bent.

Ook service aan huis

De Scootmobielspecialist is er ook voor onderhoud en reparatie. Daar hebben wij een goed geoutilleerde werkplaats voor bij onze showroom in Enter. Maar ook bij u aan huis in Apeldoorn meldt onze servicemonteur zich graag. Dit kan heel handig zijn bij pech, of gewoon omdat u dit liever zo heeft.

Kiezen tussen nieuw en tweedehands

Met drie showrooms verspreid door Nederland, voorziet De Scootmobielspecialist in een landelijke dekking. Wij zijn niet alleen de grootste waar het om nieuwe modellen gaat, ook op tweedehands gebied domineren wij het terrein. Apeldoorn heeft hierdoor ook het grootste verkooppunt van gebruikte modellen om de hoek. Deze scootmobielen worden bij ons ingeruild en daarna door ons serviceteam heel grondig nagekeken. Versleten onderdelen worden vervangen en ook de accu’s worden nauwkeurig geïnspecteerd. Elke klant uit Apeldoorn heeft daardoor de keuze uit een goed tweedehands model of een fonkelnieuwe scootmobiel.

Bel gerust ons gratis nummer

Wilt u nog wat meer weten? Bel dan gratis naar 0800-1918 en vraag onze gratis brochure aan. Deze geeft nog meer inzicht in ons bedrijf. Ook voor andere vragen kunt u op ons gratis telefoonnummer terecht. Zo halen wij u graag in Apeldoorn op, als u niet de beschikking heeft over eigen vervoer. Een afspraak hiervoor is zo gemaakt. Wij hopen u snel in onze showroom te mogen begroeten. In elk geval staat voor u dan de koffie klaar! Tot ziens.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen