Scootmobiel op uw lijf geschreven

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte 3, 4 en 5 wiel scootmobielen

Kies uw scootmobiel in Zwolle

Als succesvolle organisatie slaat De Scootmobielspecialist haar vleugels weer een stukje verder uit. U vindt ons nu ook in de omgeving van Almelo. Om u perfect van dienst te kunnen zijn kwamen wij naar het gezellige Zwolle.

Locatie nabij Almelo maakt dekking compleet

Kijkt u eens naar onze vestigingen op de kaart van Nederland. U ziet dan direct dat met de nieuwe service- en verkooplocatie voor scootmobielen in Zwolle het gat in onze dekking wordt gedicht. Vanuit Almelo is het nu nog maar een klein stukje rijden om te kunnen genieten van ons assortiment. En dat assortiment mag er zijn! In onze ruime showroom treft u een flink aantal bekende merken aan. Wat dacht u van de Quingo scootmobiel? Het enige merk dat stevig op 5 (!) wielen staat. Maar in onze showroom vlakbij Almelo vindt u ook gedegen merken op 3 en 4 wielen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan Life and Mobility, Shoprider, Handicare, Afikim en Electric Mobility. De genoemde merken vormen slechts een zeer beperkte greep uit ons superieure assortiment.

Wij halen u gratis op en brengen u weer thuis

Zwolle en Almelo liggen slechts op korte afstand van elkaar. Met uw eigen vervoer bent u er zo. Maar het kan ook zijn dat u liever gebruik maakt van onze gratis haal- en brengservice. U hoeft ons hiervoor alleen maar even te bellen. U maakt dan eenvoudig een afspraak en wij halen u op het gewenste tijdstip op. Natuurlijk wordt u met alle egards in onze showroom ontvangen. Er staat een lekker kopje koffie klaar. Een echt goede scootmobielservice voor de inwoners van Almelo was nog nooit zo dichtbij. Door uw scootmobiel aan te schaffen in Zwolle, heeft u onze service altijd binnen handbereik.

Genieten van een betrouwbaar stuk mobiliteit

U belt ons gratis op nummer 0800-1918. Daar stelt u uw vraag en onze servicebewuste medewerker zorgt dat u het juiste antwoord krijgt. Aangezien u bij de Scootmobielspecialist altijd een servicecontract kunt afsluiten, heeft u in Almelo het benodigde onderhoud plus reparatie dicht bij de hand. Ervaar het voordeel van een luxe scootmobiel die geleverd wordt door een betrouwbare specialist. U wordt door onze medewerkers volledig wegwijs gemaakt en krijgt een stuk kwaliteit in bezit waar u elke dag op kunt vertrouwen.

Gratis brochure en gratis proefrit

Komt u vanuit Almelo naar de Scootmobielspecialist in Zwolle toe, dan wilt u vast graag weten hoe de gewenste scootmobiel in de praktijk rijdt. Dit is geen enkel probleem. Binnen het concept van onze service neemt de gratis proefrit een vaste plaats in. Die gratis proefrit biedt u de gelegenheid om eerst eens goed te onderzoeken wat u nu eigenlijk koopt. Vanzelfsprekend gaat de proefrit gepaard met een heldere uitleg door onze specialist. Pas wanneer u al uw vragen heeft gesteld, laten wij u tevreden terugkeren naar Almelo. Neemt u de aankoopbeslissing direct, dan vinden wij dat uitstekend. Maar u bent dit geenszins verplicht. Veel van onze klanten denken graag nog even na, voordat zij tot de definitieve aanschaf overgaan. Onze gratis brochure kan u daarbij helpen. Neemt u hem gerust mee, of vraag hem vooraf aan via de telefoon of onze website. Wij hopen u spoedig als nieuwe klant uit Almelo te kunnen ontvangen!

 

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef