Grootste assortiment nieuwe en gebruikte scootmobielen in Nederland

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte scootmobielen in Nederland

Op iets meer dan een half uur rijden van Nieuwegein ligt centraal gelegen op een toegankelijke locatie in Woerden de landelijke vestiging van De Scootmobielspecialist. U vindt hier het grootste assortiment nieuwe en gebruikte scootmobielen van Nederland. De Scootmobielspecialist is een merkonafhankelijke dealer van alle A-merken scootmobielen en vrijwel alle B-merken scootmobielen. De reden dat wij bij De Scootmobielspecialist vanaf het begin bewust gekozen hebben voor alle merken scootmobielen, heeft te maken met het feit dat op het gebied van de rijeigenschappen, het comfort, veiligheid en kwaliteit de merken scootmobielen onderling sterk verschillen. Wanneer u voor een passende en aantrekkelijk geprijsde scootmobiel uit Nieuwegein naar onze showroom komt, wordt u door onze ervaren en gecertificeerde scootmobieladviseur eerst uitgenodigd voor een adviesgesprek.

Adviesgesprek maakt duidelijk welk merk scootmobiel bij u past

De Scootmobielspecialist bestaat al meer dan 12½ jaar en is een merkonafhankelijke dealer met landelijke vestigingen. Wanneer u met een familielid of vriend uit Nieuwegein voor een objectief adviesgesprek naar onze showroom komt, dan gaan wij als volgt te werk. Onze ervaren en gecertificeerde scootmobieladviseur brengt samen met u onder het genot van een kopje koffie of thee in kaart aan welke eisen uw scootmobiel voor gebruik in Nieuwegein moet voldoen. Aspecten die tijdens het adviesgesprek aan de orde komen, zijn: de wegligging, het comfort, actieradius, snelheid, veiligheid, kwaliteit en prijs van een scootmobiel. De uitkomst van dit adviesgesprek wordt volgens een beproefd model gekoppeld aan de eigenschappen van alle scootmobielmerken. Het eindresultaat is een maatwerkadvies, dat gebaseerd is op objectieve criteria. Omdat wij beschikken over het grootste assortiment scootmobielen, kunt u direct een of meerdere proefritten maken en ervaren welke scootmobiel het beste rijdt.

Excellente service en uitgebreide garantie bij De Scootmobielspecialist

Bent u niet in staat om voor een merkonafhankelijke scootmobieldemonstratie vanuit Nieuwegein naar onze vestiging te komen? Dan kunt u zonder enige verplichting samen met uw partner of familielid gebruik maken van onze gratis Scootmobiel Nieuwegein Afhaalservice. Ook is het mogelijk dat wij op basis van een telefonisch intakegesprek bij u een scootmobieldemonstratie in Nieuwegein komen geven. Mocht de door u uitgekozen scootmobiel niet binnen uw budget passen, dan kunt u eventueel ook kiezen voor een jonge occasion van hetzelfde merk. Over de kwaliteit van een jonge occasion hoeft u zich bij De Scootmobielspecialist geen zorgen te maken. Ook bij de aankoop van een jonge occasion ontvangt u een uitgebreide garantie en kunt u bij calamiteiten een beroep doen op de excellente service van De Scootmobielspecialist.

Waarom als inwoner van Nieuwegein een scootmobiel kopen bij De Scootmobielspecialist?

 • U kunt kiezen uit een 3-, 4- of 5-wielscootmobiel in Nieuwegein
 • Scootmobielservice in de regio Nieuwegein
 • Scootmobielservice aan huis in Nieuwegein mogelijk
 • Scootmobielservicepunten in Eindhoven, Woerden, Zwolle en Nijmegen
 • U spreekt altijd direct met de eigenaar of zijn betrokken collega
 • Vertrouwd: De Scootmobielspecialist bestaat al meer dan 12 jaar
 • U kunt een jonge scootmobiel in Nieuwegein kopen
 • U kunt een tweedehands scootmobiel in Nieuwegein huren
 • Van alle A-merken is een tweedehands scootmobiel leverbaar
 • Van bijna alle B-merken is een tweedehands scootmobiel in Nieuwegein leverbaar
 • Wij geven u duurzame garantie en garanderen de hoogste scootmobielservice door ervaren scootmobielmonteurs in Nieuwegein
 • Pechhulp door heel Nederland wordt uitgevoerd door de ANWB
 • Ruim assortiment accessoires en opties voor elke tweedehands scootmobiel
 • Maatwerk aan een scootmobiel in Nieuwegein is mogelijk
 • Thuisbrengservice inclusief training en uitleg aan huis in Nieuwegein
 • Gratis proefrit in een tweedehands scootmobiel met uitleg door een ervaren adviseur, zowel aan huis in Nieuwegein als in de showroom mogelijk

Contact en Meer Informatie

Voor meer informatie, een afspraak voor onze Scootmobiel Nieuwegein Afhaalservice of een gratis brochure voor een scootmobiel in Nieuwegein kunt u bellen met 0800-1918.

Onze vestiging in Woerden: De Scootmobielspecialist
Adres: Bierbrouwersweg 14
Postcode: 3449 HW
Stad: Woerden

Openingstijden:

 • Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 uur - 17:00 uur
 • Zaterdag: 10:00 uur - 16:00 uur

Telefoon: 0800-1918
E-mail: woerden@scootmobielspecialist.nl

Mocht u niet in staat zijn om naar onze vestiging in Woerden te komen, geen probleem! Wij komen ook graag bij u aan huis, overal in Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw mobiliteit te verbeteren.

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef