Scootmobiel op uw lijf geschreven

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte 3, 4 en 5 wiel scootmobielen

Zeer ruime keuze voor alle inwoners van Oldenzaal

Hanzestad met mooie gebouwen

In het mooiste deel van Nederland, niet ver van de Duitse grens, ligt Oldenzaal. Deze oude Hanzestad herbergt verschillende mooie gebouwen. Ze staan in het oude centrum en de inwoners genieten er elke dag opnieuw van. Lekker op stap gaan in de stad is heel goed mogelijk met een scootmobiel. Maar waar haal je die in Oldenzaal zo gauw vandaan?

Ruimste assortiment van Nederland

Dat is een vraag die niet moeilijk is om te beantwoorden. Vanuit Oldenzaal gaat u gewoon even naar Zwolle toe. Want daar is onlangs De Scootmobielspecialist neergestreken met een comfortabele showroom vol nieuwe modellen. Er staan elke dag minstens 80 scootmobielen klaar om direct uit te proberen. Want dat is de kracht van De Scootmobielspecialist: we bieden het ruimste assortiment van Nederland.

Nieuwe en tweedehands scootmobielen

Als inwoner van Oldenzaal profiteert u daar in alle opzichten van. Bij ons vindt u vrijwel elk merk en heeft u ook een ruime keuze uit tweedehands modellen. Veel gebruikers van een goede scootmobiel, ruilen deze na verloop van tijd weer in om met een recenter exemplaar verder te gaan. Dit betekent dat u voor een aantrekkelijke prijs een goede gebruikte scootmobiel kunt kopen. Maar ook nieuwe scootmobielen staan in ruime hoeveelheden klaar voor onze klanten in Oldenzaal. We hebben ze in alle soorten en maten. Onze scootmobielen staan op 3, 4 of zelfs 5 wielen. Er staan veel vaste modellen in de showroom klaar, maar we hebben ook diverse uitvoeringen die opvouwbaar zijn.

De beste merken staan voor u klaar

De Scootmobielspecialist is trots op het grote aantal merken dat wij u kunnen bieden. Komt u vanuit Oldenzaal kijken, dan treft u merken aan als Life & Mobility, Quingo, Pride en Handicare. Dit is dan nog maar een klein plukje van het aantal A-merken dat wij vertegenwoordigen. U kunt er dus altijd van op aan dat voor u bij ons de juiste scootmobiel klaarstaat.

Actieradius, comfort en stabiliteit

Bij de keuze komen allerlei aspecten aan bod. In de eerste plaats natuurlijk de benodigde actieradius. Gebruikt u in Oldenzaal de scootmobiel slechts voor korte ritten of wilt u er langer op uit? Het gewenste comfort is van belang, zoals bijvoorbeeld de uitstekende vering die een scootmobiel van Life & Mobility biedt. Zoekt u naar een toonbeeld van stabiliteit? Dan komen direct de scootmobielen van Quingo in zicht. Quingo is het enige merk dat haar modellen op 5 wielen zet. Dit zorgt voor een majestueuze stabiliteit, in combinatie met een overdadige wendbaarheid.

Proefrit, service en reparatie

Komt u vanuit Oldenzaal naar Zwolle, dan wilt u misschien ook wel een proefrit maken. Dat is heel goed mogelijk, want alle modellen in de showroom zijn gebruiksklaar. Kiest u liever voor een proefrit aan huis, dan kunnen wij hierin ook altijd voorzien. We komen dan op afspraak bij u langs en u maakt in alle rust de proefrit in uw eigen omgeving. Vanzelfsprekend wordt u bij uw proefrit vakkundig begeleid. De Scootmobielspecialist brengt ook service en reparatie vlakbij. Dit kan in onze werkplaats gebeuren, maar indien u dit wenst komen wij gewoon in Oldenzaal aan huis.

Brochure en kopje koffie

De Scootmobielspecialist is op openingstijden gratis te bereiken onder nummer 0800-1918. Stelt u hier gerust al uw vragen. Onze medewerkers zorgen dat u de juiste antwoorden krijgt. Indien u dit wenst stuurt onze medewerker ook gratis een heldere brochure naar u in Oldenzaal toe. Zo krijgt u een nog beter inzicht in ons bedrijf en kunt u rustig nadenken over uw keuze. Bladert u ook eens door onze website heen. Het geeft u een uitstekende impressie van wat er allemaal mogelijk is. Besluit u om zelf in onze showroom te komen kijken, dan staat er een lekker kopje koffie klaar. Tot ziens!

brochure aanvragen

Een brochure aanvragen?

Selecteer hier de gewenste informatie.

Meerdere keuzes zijn mogelijk:
Aanhef