Vestiging Nijmegen

Adresgegevens

Cargadoorweg 29
6541 BT
Nijmegen

024 – 22 00 112

Openingstijden

 

zondag gesloten
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 17:00
zaterdag 10:00 tot 16:00

vrijdag 19 juli gesloten vanwege de Nijmeegse Wandelvierdaagse

 

De Scootmobielspecialist heeft een uniek winkelconcept met advies, service en verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte scootmobielen van alle gerenommeerde topmerken.

Wij hebben onder andere het dealerschap van de merken Quingo, Life and Mobility, Afikim, Sterling, Handicare, Wheelbase, Pride, Shoprider en noem maar op! Deze merken scootmobielen onderscheiden zich in design, productontwikkeling en innovatie, comfort en kwaliteit. Allen zijn ze in het bezit van het CE-keurmerk. Met deskundigheid en ervaring is voor onze showroom de beste selectie gemaakt uit het hoge-kwaliteits aanbod.

De showroom is gevestigd aan de Cargadoorweg 29 in Nijmegen. Gelegen vlak naast ‘De Oversteek’ is de showroom makkelijk bereikbaar. Op onze locatie kunt U zowel binnen als buiten onder begeleiding een proefrit maken. Wij nodigen U uit een bezoek te brengen aan onze showroom, waar we U graag -onder het genot van een kopje koffie- adviseren omtrent Uw scootmobieleisen en -wensen om zo invulling te geven aan uw bewegingsvrijheid en onafhankelijkheid.

Nijmegen

Vanaf 6 juni is de vestiging in Nijmegen geopend! Kom gezellig een kijkje nemen in onze nieuwe showroom.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Nijmegen@scootmobielspecialist.nl

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen