De merkonafhankelijke 3, 4 en 5 wiel scootmobiel specialist van Ede

De merkonafhankelijke scootmobiel dealer voor Ede

Grootste assortiment nieuwe en gebruikte scootmobielen van Nederland

Wanneer uw overweegt om voor het eerst een scootmobiel in Ede te kopen of u bent van plan om een nieuwe scootmobiel aan te schaffen, dan nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen in een van de landelijke vestigingen van de Scootmobielspecialist. Als merkonafhankelijke dealer van alle A-merken en vrijwel alle B-merken scootmobielen vindt u bij ons onder één dak het grootste assortiment gebruikte en nieuwe scootmobielen van Nederland. Dit betekent, dat u bij ons als enige merkonafhankelijke dealer voor de regio Ede kunt kiezen uit een 3, 4 en 5 wiel scootmobiel. Bovendien kunt u bij de Scootmobielspecialist altijd uw oude scootmobiel inruilen. Zowel aan nieuwe als ervaren gebruikers van een scootmobiel in Ede adviseren wij om de keuze van een nieuwe scootmobiel te baseren op de uitkomsten van een adviesgesprek. Uit de praktijk blijkt dat uw wensen, behoeften en de beperking van uw mobiliteit in de loop der jaren veranderen.

Een scootmobiel kopen is maatwerk. Daarom moet een adviesgesprek uitsluitend gebaseerd zijn op uw persoonlijke wensen en behoeften. Het merk scootmobiel mag geen enkele rol spelen. Bij de Scootmobielspecialist kunt u hier als merkonafhankelijk dealer van op aan. Dit in tegenstelling tot bedrijven die slechts één merk scootmobiel in Ede verkopen. Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor het comfort en de rijeigenschappen van een merk. Niet elke scootmobiel in Ede voldoet aan uw wensen, behoeften en budget. Wij nodigen u daarom graag uit om samen met een familielid of vriend naar een van onze landelijke vestigingen in Eindhoven of Zoetermeer te komen. Dat is beslist de moeite waard, want wanneer we samen met u op basis van objectieve criteria in kaart kunnen brengen welk merk scootmobiel het beste bij u past zult u daar vele jaren extra rijplezier van hebben. U kunt bij de vestigingen van de Scootmobielspecialist in Zoetermeer en Eindhoven voor de deur parkeren.

Adviesgesprek voor een maatwerk scootmobiel in Ede

Onze gespecialiseerde scootmobiel adviseur zal u verwelkomen en uitnodigen voor een kopje koffie of thee. Omdat het grote aanbod nieuwe en gebruikte scootmobielen bij de Scootmobielspecialist wellicht overweldigend voor u kan zijn, willen wij graag eerst in kaart brengen wat uw persoonlijke wensen en behoeften zijn. Wanneer die helder zijn weten wij op basis van onze expertise en ervaring welk merk scootmobiel hieraan voldoet. U wordt dan uitgenodigd om onder professionele begeleiding in één of meerdere modellen een proefrit te maken. Onze ervaring leert, dat u zelf het beste ervaart welke scootmobiel volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Mocht de door u uitgekozen scootmobiel niet binnen uw budget passen, dan zijn er verschillende oplossingen mogelijk. Een alternatief is het kopen van een identieke jonge 2e hands scootmobiel.

Uitgebreide garantie en excellente service scootmobielen

Als u om budgettaire redenen kiest voor de aankoop van een tweedehands scootmobiel bij de Scootmobielspecialist kunt u er vanuit gaan, dat uw scootmobiel aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Om dit te onderstrepen ontvangt u ook bij de aankoop van een tweedehands scootmobiel een uitgebreide garantie en kunt u net als bij nieuwe scootmobielen bij calamiteiten een beroep doen op de excellente service van de Scootmobielspecialist. Het team van de Scootmobielspecialist wil graag, dat u vele jaren probleemloos gebruik kunt maken van uw scootmobiel in de regio Ede.

Waarom bij de Scootmobielspecialist een scootmobiel kopen?

 • U kunt kiezen uit een 3 - 4 - 5 wiel scootmobiel in de regio Ede
 • Scootmobiel service in de regio Ede en geheel Nederland
 • Scootmobiel service in Ede aan huis mogelijk
 • Scootmobiel servicepunten in Eindhoven en Zoetermeer
 • U spreekt altijd direct met de eigenaar of zijn betrokken collega
 • Vertrouwd. De Scootmobielspecialist bestaat al meer dan 12 jaar
 • U kunt een jonge scootmobiel Ede kopen
 • U kunt een 2e hands scootmobiel in Ede huren
 • Van alle A - merken is een 2e hands scootmobiel in Ede leverbaar
 • Van bijna alle B - merken is een 2e hands scootmobiel in Ede leverbaar
 • Wij geven u duurzame garantie en garanderen de hoogste scootmobiel service door ervaren scootmobiel monteurs in Ede
 • Pech Hulp door heel Nederland wordt uitgevoerd door de ANWB
 • Ruim assortiment accessoires en opties voor elke 2e hands scootmobiel
 • Maatwerk aan een scootmobiel in Ede is mogelijk
 • Thuisbrengservice incl. training en uitleg aan huis in de regio Ede
 • Gratis proefrit in een 2e hands scootmobiel met uitleg door een ervaren scootmobiel adviseur, zowel aan huis in Ede als in de showroom mogelijk

Voor meer informatie of een gratis brochure over een scootmobiel kopen in de regio Ede kunt u bellen met 0800 19 18

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen