Scootmobiel reparatie aan huis: altijd een gerust gevoel

Scootmobiel reparatie aan huis

Leestijd: +/- 8 minuten

 Uw mobiliteit in vertrouwde handen leggen? Bij De Scootmobielspecialist bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in een scootmobiel reparatie aan huis. Niet in een beperkte regio, maar werkelijk door heel Nederland. U kunt bij ons terecht in drie verschillende vestigingen verspreid over het land te weten in Eindhoven, in Zoetermeer en in Enter. Als u de winkel bezoekt dan kunt u de verschillende scootmobielen bekijken en een keuze maken uit allerlei accessoires of hulpmiddelen.

Onze medewerkers staan u graag te woord tijdens uw bezoek aan onze winkel en adviseren en informeren u geheel vrijblijvend. U kunt terecht bij de Scootmobielspecialist voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte scootmobiel, voor het huren van een scootmobiel, voor allerlei hulpmiddelen en accessoires speciaal voor de scootmobiel en ook voor reparatie van de scootmobiel. Een scootmobiel reparatie aan huis behoort uiteraard eveneens tot de mogelijkheden.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Mogelijkheden scootmobiel reparatie aan huis
  2. Oog voor uw mobiliteit
  3. Een scootmobiel kopen
  4. Voordelen nieuwe scootmobiel
  5. Aanbod scootmobielen
  6. Niet gebonden aan een bepaald merk
  7. Accessoires en hulpmiddelen
  8. Bezoek onze showroom
  9. Direct contact opnemen

Mogelijkheden reparatie scootmobiel aan huis

Er zijn bij de Scootmobielspecialist verschillende mogelijkheden als u op zoek bent naar een scootmobiel reparatie aan huis. Heeft u al een scootmobiel en is deze stuk gegaan, dan komen wij graag bij u langs tegen een uurtarief van de scootmobiel monteur en de voorrijkosten. Heeft u een nieuwe scootmobiel dan is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten bij de Scootmobielspecialist. Dit heeft voor u erg veel voordelen.

Als u een scootmobiel onderhoudscontract heeft afgesloten bij de Scootmobielspecialist dan krijgt u eenmaal per jaar een periodieke keuring van de scootmobiel. U heeft recht op het eenmaal per jaar vervangen van de accu’s en van de banden. Gaat uw scootmobiel tussentijds kapot, zoals bijvoorbeeld een lekke band, dan komt onze monteur gratis bij u langs en betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt wel een uurtarief voor de monteur en de kosten van de gebruikte materialen.

Reparatie aan huis scootmobiel is heel gemakkelijk omdat u zelf de deur niet uit hoeft. U hoeft de scootmobiel doorgaans niet lang te missen. Wij komen namelijk indien dit enigszins mogelijk is binnen twee werkdagen om uw scootmobiel aan huis te repareren. Mocht reparatie langer duren, dan is het vaak mogelijk gebruik te maken van een vervangende scootmobiel. Kortom, bij de Scootmobielspecialist heeft u alle voordelen die u zich maar kunt wensen op het gebied van scootmobielen en service.

Zoals gezegd verricht de monteur van De Scootmobielspecialist niet alleen reparaties. Ook onderhoud behoort tot het takenpakket. U kunt ons inschakelen voor een eenmalige servicebeurt voor de scootmobiel, maar wij verzorgen ook het periodieke servicecontract. Door gebruik te maken van deze dienst, voorkomt u vele problemen. Slijtage aan de motor, de accu’s en de banden wordt steeds tijdig gesignaleerd. De benodigde scootmobiel reparatie aan huis kan hierdoor steeds op tijd plaatsvinden.

Soms is het nodig de scootmobiel in onze werkplaats te repareren. Bijvoorbeeld voor het vervangen van de motor of bij ernstige schade aan het onderstel. Voor De Scootmobielspecialist vormt dit geen enkel probleem. Wij halen de scootmobiel dan gewoon bij u op. Blijft u tijdens de duur van de reparatie graag mobiel, dan verstrekken wij u desgewenst een leenscootmobiel. Zo beschikt u ook tussentijds over een betrouwbaar vervoermiddel, ondanks het feit dat een scootmobiel reparatie aan huis van uw eigen scootmobiel niet mogelijk bleek.

Met oog voor uw mobiliteit

Het bezit van een scootmobiel is doorslaggevend voor uw mobiliteit. Maar aan uw vervoermiddel kan altijd iets stuk gaan. Daarnaast is het onderhoud van de scootmobiel erg belangrijk. U voorkomt ermee dat u stil komt te staan met pech. Natuurlijk heeft u er geen behoefte aan om uw scootmobiel ergens heen te brengen, om hem vervolgens dagenlang kwijt te zijn. U bent dus op zoek naar een professionele serviceorganisatie, die een scootmobiel reparatie aan huis verzorgt. Wendt u zich tot De Scootmobielspecialist, dan heeft u de juiste organisatie gevonden.

Een scootmobiel kopen

Bij het kopen van een scootmobiel komt veel kijken. Er zijn heel erg veel verschillende scootmobielen van bekende en minder bekende merken en in tal van uitvoeringen. Hoe kunt u uit het grote aanbod de voor u juiste keuze maken? De medewerkers van de Scootmobielspecialist helpen u daar graag bij.

Op de website van de Scootmobielspecialist kunt u kiezen uit een groot aantal gebruikte scootmobielen. Per scootmobiel staat aangegeven wat de actieradius is en de gemiddelde snelheid per uur. Met actieradius wordt overigens bedoeld de maximale afstand de u met de scootmobiel kunt afleggen. Verder vindt u informatie over de breedte van de scootmobiel, dit in verband met het parkeren en hoe hoog het maximale gewicht van de gebruiker mag zijn en over het aantal wielen dat de scootmobiel heeft.

Ondanks al deze gedetailleerde informatie is het vaak toch moeilijk om een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod. Kom daarom naar een van de winkels van de Scootmobielspecialist of maak een afspraak bij u thuis voor persoonlijk advies.

Voordelen nieuwe scootmobiel

Als u een nieuwe scootmobiel koopt, dan weet u precies wat u kunt verwachten. Bij aanschaf van een gebruikte scootmobiel moet u altijd afwachten of de scootmobiel zo goed is als werd beloofd. Als u een gebruikte scootmobiel aanschaft bij de Scootmobielspecialist dan is de scootmobiel nagekeken en waar nodig gerepareerd en u krijgt altijd minimaal 3 maanden garantie. Ook op een gebruikte scootmobiel. Dit is natuurlijk veel veiliger kopen dan op bijvoorbeeld websites zoals Marktplaats.

Als u een nieuwe scootmobiel aanschaft dan kunt u een service contract afsluiten bij de Scootmobielspecialist. Dit geeft u een boel voordelen zoals de jaarlijkse periodieke keuring en eenmaal per jaar nieuwe accu’s en banden. Bij tussentijdse reparaties betaalt u geen voorrijkosten. Op een nieuwe scootmobiel zit enkele jaren garantie zodat reparatie aan huis binnen de garantietermijn voor u geheel kosteloos is.

Grote keuze uit scootmobielen

De scootmobiel wordt steeds populairder en dat niet alleen onder ouderen met een mobiliteitsbeperking. Ook jongeren die niet volledig mobiel zijn hebben veel voordeel bij het bezit van een scootmobiel. Een scootmobiel geeft mensen met een mobiliteitsbeperking, of zij jong zijn of oud, heel veel mogelijkheden. Dagelijks op de scootmobiel naar het werk gaan bijvoorbeeld, maar ook deelnemen aan sociale activiteiten zoals bij vrienden en familie op bezoek gaan of koffiedrinken in het buurthuis. Zelfstandig blijven wonen ook al wordt u wat ouder en bent u niet meer zo mobiel. U kunt met de scootmobiel zelf boodschappen doen en een boek gaan lenen bij de bibliotheek. Juist omdat u zo geniet van de scootmobiel is het extra vervelend als deze kapot gaat. Reparatie aan huis van een scootmobiel is dan ook een groot voordeel dat u kunt genieten bij de Scootmobielspecialist. Wij proberen uw scootmobiel binnen twee werkdagen weer rijklaar te maken.

Er zijn veel verschillende soorten scootmobielen. Om te beginnen het aantal wielen: er zijn scootmobielen met drie, met vier en met vijf wielen. Elke scootmobiel heeft zo haar eigen voordelen. Zo heeft een scootmobiel met drie wielen een bijzonder kleine draaicirkel en is daarmee heel geschikt voor gebruik in en om het huis. Een scootmobiel met vijf wielen biedt een enorme stabiliteit en beschikt eveneens over een kleine draaicirkel. Scootmobielen met vijf wielen zijn alleen verkrijgbaar van het merk Quingol.

Er zijn scootmobielen die licht van gewicht zijn en eenvoudig zijn in te vouwen zodat ze kunnen worden meegenomen in de auto. Dit soort scootmobielen is bij uitstek geschikt om mee te nemen op vakantie of tijdens een dagje uit. Er zijn ook scootmobielen die zwaarder zijn en een grote actieradius hebben. Deze scootmobielen zijn geschikt om grote afstanden mee te rijden om bijvoorbeeld familie in een dorp verderop te bezoeken. Als u twijfelt welke scootmobiel bij uw wensen en behoeften past neem dan contact op met de Scootmobielspecialist. Bezoek een van onze drie vestigingen in Nederland of maak een afspraak bij u thuis voor een persoonlijk gesprek waarin u alle informatie krijgt die u nodig heeft. Ook voor reparatie aan huis van de scootmobiel bent u bij de Scootmobielspecialist aan het goede adres.

Niet gebonden aan een bepaald merk

Bij De Scootmobielspecialist werken alleen allround monteurs. Zij kunnen dus elke scootmobiel repareren. Dat is enorm handig, want hierdoor is onze service niet aan een bepaald merk gebonden. Natuurlijk gebruikt De Scootmobielspecialist enkel onderdelen van de hoogste kwaliteit. Tel daar onze aantrekkelijke tarieven bij op en de voordelen van een scootmobiel reparatie aan huis door De Scootmobielspecialist worden duidelijk.

Uitgebreid aanbod accessoires en hulpmiddelen

Bij de Scootmobielspecialist kunt u zoals al eerder gezegd terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte scootmobiel, voor reparatie scootmobiel aan huis maar ook voor de aanschaf van een uitgebreid assortiment hulpmiddelen en accessoires. Bij de Scootmobielspecialist vindt u een uitgebreid assortiment rollatoren en rolstoelen, maar ook bijvoorbeeld trapliften, wandelstokken en krukken. Wel zo gemakkelijk om de verschillende mogelijkheden in onze showroom te bekijken en persoonlijk advies te krijgen van onze betrokken medewerkers.

Ons assortiment accessoires zal de rijveiligheid en het rijcomfort aanzienlijk verhogen. Denk aan een achteruitkijkspiegel, een mandje voor achter op de scootmobiel maar ook een snelsluiting voor de riem van uw hond zodat uw hond gemakkelijk mee kan lopen tijdens de rit of even kan wachten terwijl u staat te praten. De hond kan dan niet weglopen. Andere voorbeelden van accessoires zijn een tas voor achter op de scootmobiel die is voorzien van een krukhouder. Uw krukken kunt u zo eenvoudig mee nemen op de scootmobiel. Dit soort tassen zijn ook verkrijgbaar in modellen voor een zuurstoffles of rollator.

Daarnaast vindt u een uitgebreid assortiment schootskleden voor warmte en comfort. Uiteraard vindt u bij de Scootmobielspecialist ook een uitgebreid assortiment regenkleding en hoezen om de scootmobiel af te dekken of een paraplu voor op de scootmobiel. Het assortiment accessoires is bij de Scootmobielspecialist bijzonder uitgebreid en gevarieerd.

Heeft u vragen over de aanschaf van een scootmobiel over reparatie scootmobiel aan huis of de aanschaf van accessoires en hulpmiddelen neem dan gerust contact met ons op. U bent welkom in een van onze drie vestigingen in Nederland en de koffie staat klaar. Wij adviseren u graag persoonlijk en komen daarvoor ook aan huis.

Wat komt er verder nog kijken bij aanschaf scootmobiel

Als u een scootmobiel koopt bent u verplicht minimaal een WA verzekering af te sluiten. Deze verzekering vrijwaart u van het betalen van schade die u per ongeluk aan anderen of aan spullen van anderen heeft toegebracht. Denk hierbij aan het per ongeluk botsen tegen een persoon of diens fiets. U kunt ook uw eigen schade en de scootmobiel verzekeren; de zogenaamde allrisk verzekering.

Verder zijn er nog andere verzekeringen af te sluiten zoals een pech onder weg abonnement bij de ANWB of een rechtsbijstandsverzekering. Met een pech onderweg abonnement wordt u ook geholpen bij schade die onderweg ontstaat, een lekke band bijvoorbeeld of een kapotte accu. U hoeft niet te wachten op reparatie scootmobiel aan huis van de Scootmobielspecialist maar wordt ter plaatse geholpen door een ervaren monteur. Denk ook aan een geschikte plek om de scootmobiel te stallen en een plek waar de accu’s van de scootmobiel kunnen worden opgeladen. Ook bij deze vragen adviseren de medewerkers van de Scootmobielspecialist u graag.

Twee showrooms en een mooie website

Maar De Scootmobielspecialist biedt nog veel meer. Wij hebben namelijk twee showrooms in Nederland. Onze showroom in het zuiden vindt u in Eindhoven en onze showroom in de Randstad staat in Zoetermeer. Wij vertegenwoordigen in onze showrooms vele merken. U ziet de namen ervan op onze website staan. Besluit u een keer in onze showroom langs te komen, dan kunt u naar hartenlust vergelijken.

Schaft u bij ons een scootmobiel aan, dan ondersteunen wij u daarna graag met een scootmobiel reparatie aan huis. Maar u kunt ook via onze website een scootmobiel bestellen. Weet u al welk model u het liefst wilt, dan hoeft u niet eens meer de deur uit om uw scootmobiel te kopen. U plaatst uw favoriete model in de winkelmand op uw scherm en de rest wijst zich vanzelf. Uiteraard verzorgen wij een zorgvuldige aflevering met instructie bij u aan huis.

Bel ons gerust eens op!

Is uw interesse voor De Scootmobielspecialist inmiddels gewekt, neem dan gerust eens telefonisch contact met ons op. Met nummer 0800-1918 kunt u ons gratis bellen. U krijgt dan direct een enthousiaste medewerker aan de lijn. Natuurlijk zenden wij u graag onze gratis brochure toe. Ook kunt u via dit telefoonnummer: 0800 – 1918 een afspraak maken voor een scootmobiel reparatie aan huis.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen