Scootmobiel Reparatie door heel NL! | De Scootmobielspecialist

Scootmobiel reparatie door De Scootmobielspecialist

Leestijd: +/- 8 minuten


Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw scootmobiel professioneel kan repareren, kijk dan eens naar de vele mogelijkheden bij de Scootmobielspecialist. De Scootmobielspecialist heeft drie vestigingen (Eindhoven, Zoetermeer en Enter) verspreid over Nederland en komt ook aan huis voor een scootmobiel reparatie.

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot een scootmobiel reparatie. Zo kunt u uw eigen scootmobiel laten repareren indien deze stuk is gegaan, maar u kunt ook een onderhoudscontract afsluiten als u een nieuwe scootmobiel aanschaft.

Bij De Scootmobielspecialist vindt u alles wat u nodig heeft met betrekking tot uw scootmobiel. Van aanschaf van een nieuw of gebruikt exemplaar tot verzekeringen voor de scootmobiel, reparatie scootmobiel, onderhoudsbeurten, een gevarieerd assortiment accessoires en natuurlijk uitgebreid scootmobiel advies van onze medewerkers.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Scootmobiel steeds populairder
  2. Jonge scootmobielgebruikers
  3. Scootmobiel reparatie en onderhoud
  4. Scootmobiel verzekering
  5. Scootmobiel accessoires
  6. Meer van Scootmobielspecialist
  7. Gratis brochure en Contact

Scootmobiel steeds populairder

We zien ze steeds meer: de scootmobiel op straat. Dit hangt voornamelijk samen met de vergrijzing. Juist bij het ouder worden, kan men beperkingen gaan ervaren wat de mobiliteit betreft. Lopen wordt minder gemakkelijk en fietsen of autorijden lukt nog maar deels of soms helemaal niet meer. Veel ouderen met een mobiliteitsbeperking kiezen voor een scootmobiel zodat zij toch nog langere tijd zelfstandig kunnen blijven wonen en deel kunnen blijven nemen aan het dagelijks leven.

Het bezit van een scootmobiel brengt dan ook enorm veel voordelen met zich mee. U rijdt met een scootmobiel moeiteloos in en om uw huis zodat u zelf de dagelijkse bezigheden kunt blijven doen. Ook rijdt u met een scootmobiel zonder enige moeite naar de winkels bij u in de buurt en ook winkelen in de stad behoort weer tot de mogelijkheden.

Er zijn ook scootmobielen die heel eenvoudig zijn mee te nemen, omdat ze kunnen worden gedemonteerd of volledig kunnen worden opgevouwen. Natuurlijk is het erg vervelend als uw scootmobiel stuk gaat, bijvoorbeeld door een lekke band. U kunt plots niet meer naar de winkels of naar familie en vrienden en zo moet u misschien opeens gemaakte afspraken missen. In dat geval kunt u een beroep doen op de Scootmobielspecialist die ernaar streeft binnen twee werkdagen uw scootmobiel weer te repareren.

Bent u op zoek naar een geschikte partij voor een scootmobiel reparatie en wilt u snel worden geholpen neem dan contact op met de Scootmobielspecialist.

Niet alleen ouderen hebben een scootmobiel

Ook voor jongere mensen die door ziekte of handicap niet in staat zijn grote afstanden te lopen of te fietsen, biedt een scootmobiel uitkomst. Er zijn scootmobielen te koop met een grote actieradius, zodat u met de scootmobiel bijvoorbeeld weer zelfstandig naar het werk kunt. Of kies voor een scootmobiel die kan worden opgevouwen of gedemonteerd, zodat u deze gemakkelijk mee kunt nemen in de auto.

Ook jongere mensen met een handicap of ziekte kunnen op deze manier weer volledig deelnemen aan het dagelijks leven. Met de scootmobiel naar vrienden en familie, naar de bibliotheek, de kerk, het buurthuis en natuurlijk naar de bioscoop of een concert. Met de scootmobiel kunt u weer helemaal genieten van het leven.

Scootmobielspecialist en scootmobiel reparatie

De Scootmobielspecialist beschikt over 3 vestigingen verspreid over Nederland, te weten in Zoetermeer, in Eindhoven en in Oost Nederland in Enter. Het voordeel van de Scootmobielspecialist is dat wij alle soorten scootmobielen repareren tegen aantrekkelijke tarieven!

U kunt onze scootmobiel showroom bezoeken als u meer informatie wilt of een scootmobiel wilt uitproberen, maar wij komen ook aan huis voor informatie en advies. Een medewerker van de Scootmobielspecialist komt graag bij u thuis om u te informeren en adviseren over de aanschaf van een scootmobiel en natuurlijk repareren wij ook uw scootmobiel aan huis.

Als u een nieuwe scootmobiel heeft aangeschaft dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten. U kunt bij de Scootmobielspecialist ook terecht voor het afsluiten van een scootmobiel verzekering. De Scootmobielspecialist biedt een compleet plaatje op het gebied van scootmobielen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de huur van een scootmobiel en voor een uitgebreid pakket aan accessoires die het rijgenot en de veiligheid verhogen. Onze medewerkers adviseren u graag bij de keuze van een scootmobiel.

Als u bij de Scootmobielspecialist een nieuwe scootmobiel aanschaft, dan heeft u de mogelijkheid daarbij ook een onderhoudscontract af te sluiten. Het onderhoudscontract geeft u recht op een jaarlijkse periodieke onderhoudsbeurt van de scootmobiel. Daarnaast heeft u recht op eenmaal per jaar het vervangen van de accu’s en de banden en hoeft u geen voorrijkosten te betalen als uw scootmobiel tussentijds kapot mocht gaan. De reparateur van de Scootmobielspecialist komt kosteloos bij u aan huis waarbij u alleen de kosten van materiaal en een uurtarief voor de monteur hoeft te betalen.

U kunt het onderhoudscontract alleen afsluiten als u een nieuwe scootmobiel heeft aangeschaft. Ook op een gebruikte scootmobiel geeft de Scootmobielspecialist u garantie en wel minimaal 3 maanden. Soms krijgt u op een scootmobiel een langere garantietermijn, omdat de scootmobiel nog niet zo oud is en er nog recht bestaat op een garantieperiode langer dan 3 maanden.

U ziet dat er bij de Scootmobielspecialist veel voordelen zijn als het gaat om reparatie scootmobiel. U wordt snel geholpen; doorgaans binnen twee werkdagen. U kunt een onderhoudscontract afsluiten als u een nieuwe scootmobiel koopt en ook op een gebruikte scootmobiel krijgt u altijd minimaal 3 maanden garantie.

Scootmobiel verzekering

Als eigenaar van een scootmobiel bent u verplicht een scootmobiel verzekering af te sluiten. Immers, als scootmobiel bestuurder bent u deelnemer aan het verkeer en dit brengt altijd bepaalde risico’s met zich mee ook al rijdt u nog zo voorzichtig. U bent dan ook verplicht minimaal een WA verzekering af te sluiten.

Een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) zorgt ervoor dat u de kosten van schade die u toebrengt aan (eigendommen van) derden niet hoeft te betalen. Een aanrijding kan leiden tot een heel beperkte schade zoals een kapotte bril, maar kan ook leiden tot grotere schades, zeker als er kinderen in het spel zijn. Om deze reden is een WA verzekering voor een scootmobiel verplicht.

Wilt u ook uw eigen schade verzekeren dan is het verstandig een allrisk verzekering af te sluiten. U krijgt dan ook uw eigen schade vergoed die is ontstaan na een aanrijding of een botsing met bijvoorbeeld een paaltje. U bent in het geval van een allrisk verzekering ook verzekerd tegen schade als gevolg van vandalisme en u krijgt ook bij diefstal van uw scootmobiel uw schade vergoed. U kunt bij de Scootmobielspecialist niet alleen terecht voor reparatie scootmobiel maar onder meer ook voor de verzekering van een scootmobiel en voor een groot aanbod hulpmiddelen en scootmobiel accessoires.

Handige accessoires en praktische hulpmiddelen

De Scootmobielspecialist biedt een groot en gevarieerd aanbod hulpmiddelen en scootmobiel accessoires. Zo kunt u bij ons terecht voor een rollator, een rolstoel, voor trapliften, krukken en wandelstokken. Uiteraard adviseren onze medewerkers u ook bij aanschaf van deze producten graag en professioneel.

Op het gebied van accessoires voor de scootmobiel is veel te krijgen. Producten die het rijgenot verhogen en artikelen die de rijveiligheid verhogen. Denk bijvoorbeeld aan een fluorescerend hesje, zodat andere weggebruikers u goed zien, ook als het donker is. Wat denkt u van regenkleding voor de scootmobiel? In Nederland regent het nogal eens, zelfs als dat niet is voorspeld. Een regencape is eenvoudig over uw kleding aan te trekken, ook als u al onderweg bent.

De Scootmobielspecialist heeft een uitgebreid assortiment regenkleding voor de scootmobiel, waaronder regenpakken en regencapes, maar bijvoorbeeld ook een scherm voor op de scootmobiel. Dit scherm houdt regen uit uw gezicht maar ook wind zodat uw gezicht niet te veel afkoelt.

Verder vindt u een uitgebreid assortiment scootmobiel mandjes en binnenzakken voor in de mandjes. Handige zaken zoals houders voor op de scootmobiel, zodat u ook de rollator, een wandelstok of een zuurstoffles mee kunt nemen, behoren eveneens tot het assortiment.

Kijk eens rond op de website van de Scootmobielspecialist of bel onze klantenservice als u vragen heeft. U bent welkom in onze vestigingen om eens rond te kijken, een scootmobiel uit te proberen en wij komen ook aan huis om u te informeren of om een proefrit te maken. Bent u op zoek naar scootmobiel reparatie dan bent u bij de Scootmobielspecialist eveneens aan het goede adres. Bel ons gerust voor vrijblijvende informatie of kom langs in een van onze winkels. Wij staan graag voor u klaar en informeren en adviseren u graag geheel vrijblijvend.

Nog meer informatie over de Scootmobielspecialist

De Scootmobielspecialist is dealer van een groot aantal scootmobiel merken. Zo vindt u bij ons in de showroom scootmobielen van het bekende merk Quingo maar ook van Sterling, Strider, Strider, Kymco, Handicare, Afikim, Pride en nog vele andere merken. Onze medewerkers kunnen u precies vertellen wat de voordelen en nadelen van de verschillende scootmobiel merken zijn.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze zodat u een scootmobiel koopt die helemaal past bij uw wensen en eisen. U kunt uiteraard ook een proefrit maken op de scootmobiel van uw keuze. De Scootmobielspecialist heeft een groot assortiment gebruikte scootmobielen. Op onze website kunt u via eenvoudige en handige tools een scootmobiel uitzoeken die helemaal past bij uw wensen.

Gratis brochure en contact

Bent u op zoek naar een geschikte partij voor een scootmobiel reparatie neem dan gratis contact op met de Scootmobielspecialist. De medewerkers in onze vestigingen in Nederland staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen. Wij repareren alle soorten scootmobielen. Vraag tevens onze gratis brochure aan!

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen