Ommer en omstreken blij met De Scootmobielspecialist

Feest in Ommer, De Scootmobielspecialist nu vlakbij

Ruim aanbod en eersteklas service

Voor het oostelijk deel van scootmobielend Nederland is het tijd voor een feestje. In het gezellige dorp Enter, vlakbij Ommer, heeft De Scootmobielspecialist haar nieuwe locatie geopend. Ook het oosten van Nederland kan nu genieten van het ruime aanbod en de eersteklas service die onze keten biedt.

Scootmobielen op 3,4 en 5 wielen

De vestiging in Enter is de derde showroom van De Scootmobielspecialist. Voor u als inwoner van Ommer komt de keuzevrijheid nu dicht bij huis. Wist u dat u in onze showrooms alle A-merken en nagenoeg alle B-merken vindt. Elke scootmobiel die er toe doet hebben wij dus in huis. We beperken ons daarbij niet slechts tot 3-wielers. Ook stevige modellen op 4 wielen en stabiele scootmobielen op 5 wielen hebben we in huis. Ja, u leest het goed. De sootmobiel op 5 wielen is een specialiteit van het merk Quingo. Door drie sturende voorwielen is de Quingo een topper in zowel stabiliteit als wendbaarheid. We durven nu al te stellen dat u er in Ommer de krapste winkels mee kunt bezoeken.

Misschien een opvouwbare scootmobiel?

Maar misschien rijdt u niet enkel in Ommer. Met een opvouwbare scootmobiel ligt heel Nederland aan uw voeten. Deze modellen hebben wij dus ook. Natuurlijk van verschillende merken en met allemaal hun eigen specialiteit. Wist u dat de actieradius van de opvouwbar scootmobiel steeds beter wordt. Dit geeft u extra vrijheid als u eens een keer op stap bent. U hoeft niet steeds aan opladen te denken en kunt op de bezochte locatie gaan en staan waar u maar wilt.

Kom langs of bel gewoon!

Komt u uit Ommer naar ons toe, dan staat de koffie dampend klaar. Wij geloven in gastvrijheid en tonen dit graag aan u. U hoeft uw komst niet vooraf aan te kondigen, want we staan gewoon voor u klaar. Wilt u eerst graag zelf wat meer weten, dan kan dat natuurlijk ook. Daar hebben wij ons gratis telefoonnummer voor. Wanneer u 0800-1918 belt, krijgt u onze servicebewuste medewerker aan de lijn. Die beantwoordt al uw vragen en stuurt u desgewenst onze gratis brochure toe.

Ook tweedehands Nummer 1

Wist u trouwens dat u nu vlak bij Ommer ook de grootste collectie gebruikte scootmobielen aantreft? Bij De Scootmobielspecialist verkopen we die namelijk ook. Door het grote volume van onze verkopen, krijgen wij geregeld nieuwe modellen in huis. Die worden eerst grondig door ons serviceteam onderzocht en zo nodig gereviseerd. Ook de accu’s worden aan een nauwkeurige inspectie onderworpen. Dit zorgvuldig uitgevoerde beleid bij onze tweedehands modellen, zorgt ervoor dat u tegen geringe kosten heel luxueus door Ommer kunt rijden.

Veel service aan huis

De Scootmobielspecialist verleent op verschillende punten een aangename service aan huis. Heeft u bijvoorbeeld geen eigen vervoer om naar onze showroom toe te gaan, dan halen we u gewoon even op in Ommer. Ook voor het maken van een proefrit heeft u de keuze: Dit kan bij onze showroom, er staan 80 modellen voor klaar. Maar u kunt er ook voor kiezen om de proefrit te maken in uw eigen omgeving. Onze servicemedewerker komt dan gewoon met de scootmobiel naar u toe. Ook het onderhoud en mogelijke reparaties zijn belangrijk. Hierbij kunt u kiezen tussen service in onze werkplaats in Enter of service aan huis in Ommer.

Tot ziens in Enter!

Zoals u ziet doen wij er alles aan om uw mobiliteit te ondersteunen. Als landelijk dekkende keten zien wij dit als onze belangrijkste taak. Onder het genot van een kopje koffie leggen wij u graag alles uit. Wij begeleiden u bovendien bij elke stap. Dit geldt zowel voor klanten die op de scootmobiel al ervaren zijn, als voor diegenen waarvoor de scootmobiel een nieuw vervoermiddel is. Wij hopen u gauw vanuit Ommer te mogen begroeten. Tot ziens op ons adres Daalakkers 11 in Enter!

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen