Hardenberg verheugt zich over vele prachtige scootmobielen

Beste aanbod van scootmobielen vlakbij Hardenberg

Kom in onze nieuwe showroom kijken

U woont in de prachtige stad Hardenberg aan de Vecht en vraagt zich misschien af waar het beste aanbod van scootmobielen te vinden is. Daar kunnen wij een eenvoudig antwoord op geven. Sinds kort is De Scootmobielspecialist ook in Enter neergestreken. Wij openden hier de deuren van onze derde showroom en effectueerden hiermee een landelijke dekking.

Kijken en eventueel een proefrit maken

Zoetermeer en Eindhoven gingen al voor in de succesvolle opmars van De Scootmobielspecialist. Wij hebben alle A-merken en nagenoeg alle B-merken in huis. Dat maakt ons dus op afstand de grootste verkoper van scootmobielen. Wanneer u vanuit Hardenberg naar ons toekomst, treft u een showroom aan waar minstens 80 scootmobielen klaar staan. Die scootmobielen zijn niet alleen bedoeld om naar te kijken, u kunt er ook direct een proefrit op maken als u dat wilt.

Onze medewerkers leggen u alles uit

Maar misschien gaat dat u iets te snel. Zeker als het uw eerste scootmobiel is, wilt u natuurlijk een gedegen uitleg krijgen. Dat treft, want daar zijn de medewerkers in onze vestiging bij Hardenberg helemaal op ingespeeld. Onder het genot van een kopje koffie leggen zij u alle aspecten rond de verschillende scootmobielen uit. Zij gaan in op zaken als vering, actieradius en wendbaarheid. Ook lengte en hoogte spelen natuurlijk een belangrijke rol. Afhankelijk van uw eigen lichaamslengte zit u op het ene model comfortabeler dan op het andere. De hoogte van de scootmobiel wordt vaak bepaald door de hoogte van de stoel. Rijdt u in of rond Hardenberg op een scootmobiel met hoge stoel, dan wordt u minder gauw moe. Uw zithouding is immers een stuk comfortabeler.

Vaste of opvouwbare scootmobiel

Door de ruime ervaring met vele soorten scootmobielen, weten onze medewerkers u ook te wijzen op minder opvallende aspecten. Bovendien letten zij erop of het betreffende model in uw bergruimte past. Neemt u de scootmobiel graag vanuit Hardenberg in de auto mee, dan is een opvouwbaar model aan te bevelen. Op elke plek waar u komt bent u in een handomdraai mobiel. En twijfelt u over de actieradius van zo’n model, dan leggen onze medewerkers u precies de verschillen tussen de diverse merken uit.

Nieuw of tweedehands?

Met de komst van onze showroom is Hardenberg niet alleen de grootste leverancier van nieuwe scootmobielen rijker. Wij zijn ook de grootste op het gebied van tweedehands. Bij De Scootmobielspecialist worden doorlopend goede modellen ingeruild. Die worden eerst zorgvuldig door onze technici geïnspecteerd en gaan dan weer de verkoop in. Het aanschaffen van een tweedehands model is een goede methode om te kiezen voor een luxe model, terwijl de kosten niet al te hoog zijn. Elke inwoner van Hardenberg kan dus een reële afweging maken tussen nieuw en tweedehands.

Ophalen en lekker kopje koffie

Wij zien graag dat u naar onze showroom vlakbij Hardenberg toe komt, maar misschien beschikt u niet over eigen vervoer. Dat is geen probleem, want op afspraak halen we u gewoon even thuis op. In Enter staat vervolgens de koffie al klaar, dus de eerste kennismaking verloopt altijd in de juiste sfeer. Wij laten u de scootmobielen zien die in onze showroom staan. Wilt u er eens op zitten of misschien een stukje rijden? Het kan allemaal. Wist u trouwens dat wij ook het onderhoud van alle merken scootmobiel verzorgen. Dit doen we in onze werkplaats of op aanvraag bij u thuis in Hardenberg.

Proefrit dicht bij huis

Ook voor het maken van een proefrit komen we graag naar u toe als u dit wenst. Onder begeleiding van onze servicemedewerker maakt u dan een proefrit in uw eigen omgeving. Uiteraard nemen we de tijd voor u. Het maken van een proefrit in Hardenberg wordt daardoor in alle opzichten een rustige ervaring.

Graag tot ziens!

Misschien is er nu al een vraag die u wilt stellen? Daar hebben wij ons gratis telefoonnummer 0800-1918 voor. Belt u vanuit Hardenberg hier naartoe, dan worden al uw vragen van het beste antwoord voorzien. Ook bent u hier op de juiste plek voor het aanvragen van onze gratis brochure. Die geeft u een goede blik op ons bedrijf en op alle mogelijkheden die er zijn. Wij hopen u graag in onze showroom te mogen begroeten en zeggen hier alvast: Tot ziens!

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen