Goed onderhoud van uw scootmobiel is belangrijk. Niet alleen om te voorkomen dat de scootmobiel stuk gaat maar ook in verband met veiligheid. U wilt immers veilig op stap, zeker zijn van de verlichting op de scootmobiel en niet stil komen te staan met een kapotte accu.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Onderhoud en service
  2. Werkwijze
  3. Scootmobiel repareren
  4. Contact

Scootmobiel onderhoud en service

Als u kiest voor de Scootmobielspecialist, dan kunt u gebruik maken van allerlei mogelijkheden op het gebied van reparatie en onderhoud scootmobielen en de daarbij behorende service. U kunt bij ons terecht voor een eenmalige onderhoudsbeurt of voor reparatie van een scootmobiel. Wij verzorgen reparaties door heel Nederland aan alle soorten scootmobielen en van alle merken. De monteurs van de Scootmobielspecialist zijn ervaren en hebben alle benodigde kennis in huis. Daarnaast hebben wij veel gangbare onderdelen van scootmobielen op voorraad zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw scootmobiel. Neem direct contact met ons op als uw scootmobiel stuk is en u een snelle en betaalbare oplossing zoekt voor reparatie.

De Scootmobielspecialist biedt u als scootmobiel berijder alles wat u nodig heeft. Een grote keuze uit nieuwe en gebruikte scootmobielen. Mogelijkheden voor het huren van een scootmobiel. Hulp en advies bij het aanschaffen van een scootmobiel of bij de keuze van een huur-scootmobiel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud scootmobiel en voor een groot assortiment accessoires die het rijgemak en de veiligheid vergroten. Denk aan warme kleding, regenkleding, lampjes, mandjes, stokhouders, lichtgevende kleding en nog veel meer. U kunt bij ons langkomen in de showroom van een van de vestigingen maar uiteraard komen wij ook aan huis om u te informeren en te adviseren.

Onderhoud is belangrijk

Een scootmobiel heeft onderhoud nodig, zeker als deze regelmatig wordt gebruikt. De banden moeten worden nagekeken, de accu’s moeten worden nagekeken en zo nodig vervangen en de verlichting moet natuurlijk ook in orde zijn. U wilt immers niet worden geconfronteerd met problemen onderweg of met hoge kosten omdat de scootmobiel moet worden vervangen wegens slecht onderhoud.

Bij de Scootmobielspecialist kunt u een onderhoudscontract afsluiten zodat u jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgt van uw scootmobiel. Natuurlijk kunt u tussentijds ook een beroep op ons doen indien uw scootmobiel onverhoopt toch stuk is. Een lekke band behoort nu eenmaal altijd tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact op met de Scootmobielspecialist als u meer wilt weten over reparatie en onderhoud scootmobielen. U kunt ook langskomen in een van onze vestigingen: in Eindhoven, Zoetermeer of in Enter. Wij hanteren scherpe tarieven voor zowel reparaties scootmobiel als voor onderhoudsbeurten.

Scootmobiel repareren

Wilt u uw scootmobiel laten repareren omdat deze stuk is, dan kunt u ons bellen en maken wij met u een afspraak op zo kort mogelijke termijn. Indien mogelijk dan wordt u binnen twee werkdagen geholpen, aan huis, zodat u niet lang zonder scootmobiel hoeft te zitten. Mocht een reparatie onverhoopt langer duren dan kunt u bij ons een scootmobiel huren zodat u toch op pad kunt tijdens de reparatieperiode. Een huur scootmobiel verkeert altijd in goede staat en een WA verzekering is inbegrepen.

Contact

0800-1918

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen