Scootmobielspecialist onderhoud en reparatie door heel Nederland

De zekerheid van onderhoud en reparatie door heel Nederland

Altijd weer snel op weg

Constant kunnen rekenen op mobiliteit, is voor een scootmobielberijder verreweg het belangrijkst. Heeft u een scootmobiel thuis of in de stalling staan, dan wilt u er op elk moment van de dag gebruik van kunnen maken. De Scootmobielspecialist brengt hierbij uitkomst. Is er een keer iets kapot, dan helpt ons onderhoud en reparatie door heel Nederland u snel weer op weg.

Even bellen is voldoende

Onthand zitten met een defecte scootmobiel? Daar moet u echt niet aan denken. Stelt u zich eens voor dat u niet snel een goede serviceverlener vindt, dan bent u langdurig aan huis gebonden. Onderhoud en reparatie door heel Nederland waar De Scootmobielspecialist voor zorgt, brengt in dit geval uitkomst. Wij hebben een naam hoog te houden op het gebied van service en kwaliteit en doen dit graag bij u aan huis. Bellen naar De Scootmobielspecialist is eenvoudig en gratis bovendien. Pak de telefoon en bel 0800-1918 en u wordt vakkundig te woord gestaan.

Monteur komt snel

De monteur van De Scootmobielspecialist is van alle markten thuis. Door ruime ervaring met elk type scootmobiel, brengt onze monteur u weer snel op weg. Met onze pakkende formule van onderhoud en reparatie door heel Nederland, zit u bovendien niet dagenlang te wachten. Is de afspraak eenmaal gemaakt, dan staat onze monteur binnen een zeer acceptabele tijd bij u voor de deur.

Twee vestigingen met grote collectie modellen

De Scootmobielspecialist heeft twee grote vestigingen in Nederland. Wij zijn zowel in Eindhoven als in Zoetermeer present. Daar vertegenwoordigen wij vele merken en organiseren wij onderhoud en reparatie door heel Nederland. Zo vindt u bij ons scootmobielen van onder andere Afikim, Handicare, Quingo, Strider en Electric Mobility. Maar ook allerlei andere gerenommeerde merken zijn aanwezig in ons assortiment. Ze staan op 3, 4 of 5 wielen, afhankelijk van het merk en het model.

Online of in de showroom bestellen

Naast tal van nieuwe modellen vindt u bij De Scootmobielspecialist ook heel betrouwbare occasions. Tezamen vormen nieuwe en gebruikte modellen de grootste collectie scootmobielen van Nederland. Aanschaffen kan online, maar u kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen. Bij elke scootmobiel die u bij De Scootmobielspecialist koopt, kunt u verzekerd zijn van onderhoud en reparatie door heel Nederland. Met onze service aan huis ondersteunen wij het hele jaar door uw mobiliteit.

U kijkt uw ogen uit

Het enorme assortiment van De Scootmobielspecialist maakt kiezen gemakkelijk. U hoeft niet eerst naar allerlei dealers toe. Bij ons staan immers alle merken naast elkaar. Komt u langs in onze showroom, dan kunt u direct zelf ervaren welk merk en type qua stabiliteit en zitcomfort het beste voelt. Bovendien kijkt u bij ons de ogen uit tijdens het vergelijken van al het mooie design. Natuurlijk blijft het geboden onderhoud en reparatie door heel Nederland onze sterkste troef. Treedt u ook graag toe tot een schare van uiterst tevreden klanten, aarzel dan niet langer en werp een blik op onze website.

Altijd de beste keus

Zijn er bij u nog vragen onbeantwoord gebleven, dan biedt onze gratis brochure vast uitkomst. U kunt hem via de website aanvragen. Natuurlijk sturen wij hem ook graag toe wanneer u op 0800-1918 met één van onze service-bewuste medewerkers belt. De grootste collectie van Nederland met onderhoud en reparatie door heel Nederland: De Scootmobielspecialist is altijd de beste keus!

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen