Shoprider | Scootmobielspecialist.nl

Shoprider

De scootmobielspecialist is een onafhankelijk dealer van verschillende top merk scootmobielen. Zo voeren wij met succes de bekende Shoprider. Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudig te bedienen scootmobiel dan vindt u in de Shoprider een elegante verschijning.

Producent van de Shoprider is werelds grootste scootmobiel leverancier

De Shoprider kunnen wij u aanbieden in verschillende modellen met ieder zijn specifieke eigenschappen. De Shoprider is verkrijgbaar met verschil in gewicht, actieradius, opvouwbaarheid en wendbaarheid. De Shoprider heeft dus voor iedere berijder een passend model.

Shoperider en diverse andere A-merk scootmobielen

Het is niet altijd gezegd dat het merk scootmobiel l dat u in uw hoofd heeft ook het voor u meest geschikte scootmobiel zal zijn. Daarom bieden wij u naast de Shoprider diverse andere A-merk scootmobielen. Samen met u zullen wij uw wensen bespreken en uw lichamelijke mogelijkheden bekijken en deze factoren zullen u helpen met het maken van een keuze. Daarnaast bieden wij verschillende prijsklassen.

Meer informatie over de Shoprider scootmobiel

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die een Shoprider scootmobiel u kan bieden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, of kom langs in onze ruime showroom.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen