Scootmobiel Trophy | Scootmobielspecialist.nl

Scootmobiel Trophy

De scootmobiel Trophy is een scootmobiel dat comfort vooropstelt. Deze scootmobiel wordt gemaakt door het van Scandinavische bedrijf Handicare dat gespecialiseerd is in allerlei soorten hulpmiddelen voor mensen met mobiliteitsproblemen. De scootmobiel Trophy is compact en stuurt heel licht. Ook mensen met hand co�rdinatie problemen zullen veel plezier hebben van een scootmobiel Trophy.

Scootmobiel Trophy 20 multi functioneel

De scootmobiel Trophy 20 is de verbeterde versie van de bestaande scootmobiel Trophy modellen. De scootmobiel is stabiel en veilig, comfortabel en makkelijk te bedienen. Deze scootmobiel is ideaal voor de het afleggen van middellange afstanden, zoals boodschappen doen even naar park of bij vrienden op visite. Elke Trophy is beschikbaar in een drie of vier wielen model en kan in meerdere kleuren worden geleverd.

De scootmobiel Trophy betekent veel bedieningsgemak, meerdere soorten remsystemen, cruise control en ander snufjes het rijden met de scootmobiel eenvoudig maken. Het unieke veersysteem van de scootmobiel Trophy geeft u veel ondersteuning en vangt oneffenheden in de weg op. De stoel is in vele standen verstelbaar. Niet voor niets wordt de scootmobiel Trophy gezien als de trendsetter onder de scootmobielen.

Koop de scootmobiel Trophy bij de specialist

Wij werken al jaren met de scootmobiel Trophy. Hebben veel ervaring met deze scootmobiel en kunnen u daarom ook gedegen onderhoud bieden. U kunt een keuze maken uit verschillende modellen die wij altijd op voorraad hebben. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen