Scootmobiel Solo | Scootmobielspecialist.nl

Scootmobiel Solo

De Scootmobielspecialist is onafhankelijk dealer van scootmobielen en scooters. Bij ons kunt u de scootmobiel Solo vrijblijvend uitproberen in onze showroom. U kunt bij ons de Solo huren of kopen.

Solo, de naam zegt het al!

De Solo is uniek in zijn soort. De scootmobiel Solo is het succestype scootmobiel van het Nederlandse scootmobielmerk Life & Mobility. De scootmobiel Solo, ook wel bekend als Revatak scooters, heeft als kenmerken comfortabel en veilig te zijn. De scootmobiel Solo is bovendien gemakkelijk in de bediening. De scootmobiel Solo TS120 is een drie-wiel uitvoering en de Solo QS4 beschikt over vier wielen. De Solo is een elektrisch aangedreven scooter.

De scootmobiel Solo heeft bijzondere rijeigenschappen

De scootmobiel Solo beschikt over het gepatenteerde veersysteem van Life & Mobility. Hierdoor ligt de scootmobiel bijzonder stabiel op de weg en worden oneffenheden gemakkelijk opgevangen. De scootmobiel Solo stuurt moeiteloos en is koersvast. De ergonomische stoel van de scootmobiel Solo biedt vele instelmogelijkheden zodat u comfortabel en veilig kunt genieten van uw scootmobiel.

De Scootmobielspecialist is dealer van de Solo scootmobiel

Wij helpen u graag bij het adviseren van de juiste scootmobiel die bij uw gebruikerswensen passen. Natuurlijk kunt u direct kiezen voor de scootmobiel Solo. Indien gewenst, geven wij u deskundig advies over alternatieve scootmobielen. U hoeft alleen contact met ons op te nemen, onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen