Scootmobiel Opvouwbaar | Scootmobielspecialist.nl

Keuze scootmobiel opvouwbaar of vast is belangrijk

Welke scootmobiel opvouwbaar voldoet aan uw wensen

Wanneer u overweegt om een scootmobiel opvouwbaar te gaan kopen laat u dan eerst goed informeren door een ervaren adviseur van de Scootmobielspecialist in Eindhoven of Zoetermeer. Waarom? U heeft dan de zekerheid, dat u een maatwerk advies krijgt dat volledig gebaseerd is op uw persoonlijke wensen en behoeften. De Scootmobielspecialist is namelijk merkonafhankelijk dealer van alle A-merken en vrijwel alle B-merken scootmobielen die op de Nederlandse markt worden aangeboden. Er wordt uitsluitend gekeken naar uw wensen en behoeften die tijdens het intakegesprek naar boven komen. Door uw wensen en behoeften te combineren met onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies welke scootmobiel opvouwbaar modellen bij u passen. En omdat de Scootmobielspecialist over het grootste assortiment nieuwe en gebruikte scootmobielen van Nederland beschikt kunt u onder deskundige begeleiding direct zelf ervaren welke scootmobiel opvouwbaar het beste bij u past door in verschillende opvouwbare scootmobielen proefritten te maken.

De voordelen en nadelen van een scootmobiel opvouwbaar

Aan een scootmobiel opvouwbaar zitten zowel voordelen als nadelen. Zo mag u de kwaliteit van een scootmobiel opvouwbaar niet vergelijken met een comfortabele vaste scootmobiel als bijvoorbeeld een Quingo. Wanneer is een scootmobiel opvouwbaar een optie? Wanneer u (en uw partner) vaak met de auto eropuit trekken is een scootmobiel opvouwbaar absoluut een optie. Omdat een scootmobiel opvouwbaar compact en relatief licht is kunt u deze in uw auto eenvoudig meenemen. Ook kunt u voor een scootmobiel opvouwbaar kiezen wanneer u de scootmobiel opvouwbaar alleen wilt gaan gebruiken in huis of voor korte ritjes naar bijvoorbeeld de supermarkt.

Aan een scootmobiel opvouwbaar zitten echter ook de nodige nadelen. Een scootmobiel opvouwbaar is absoluut niet geschikt voor grote en zware mensen. Ook het rijcomfort van een scootmobiel opvouwbaar is matig te noemen, omdat een deugdelijke vering ontbreekt. Qua prestaties zult u concessies moeten doen. Een scootmobiel opvouwbaar heeft een actieradius van circa 17 kilometer en de snelheid van een scootmobiel opvouwbaar is beperkt tot circa 8 kilometer. Omdat een scootmobiel opvouwbaar kleine wielen heeft kunt u met de scootmobiel opvouwbaar niet rijden over oneffen terrein en zult u de nodige problemen gaan ervaren bij stoepranden. Tevens zult u genoegen moeten nemen met een eenvoudige stoel die niet instelbaar is. Tenslotte hebben veel scootmobielen opvouwbaar geen accessoires als verlichting en richtingaanwijzers.

Laat u daarom goed adviseren door een adviseur van de Scootmobielspecialist in Eindhoven of Zoetermeer om te bepalen of op basis van uw wensen en behoeften een scootmobiel opvouwbaar voor u een geschikte scootmobiel is. Voor een vrijblijvende (thuis)demonstratie en/of een gratis brochure van een scootmobiel opvouwbaar belt u gratis telefoon 0800 19 18

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen