Scootmobiel Kopen | Scootmobielspecialist.nl

Nieuwe of gebruikte scootmobiel kopen

Grootste assortiment scootmobielen Nederland vindt u in Eindhoven Zoetermeer

Wanneer u overweegt om een scootmobiel te kopen ga dan niet impulsief te werk. Maar laat u adviseren en helpen door een gekwalificeerde adviseur van de Scootmobielspecialist in Eindhoven of Zoetermeer. Waarom? Omdat de keuze van een scootmobiel maatwerk is. Het merk en type scootmobiel dat het beste bij u past hangt namelijk volledig van uw persoonlijke wensen en behoeften af. Om tot een weloverwogen keuze te komen dienen deze wensen en behoeften dan ook eerst zorgvuldig in kaart te worden gebracht, voordat u een scootmobiel kopen gaat. U moet dan denken aan aspecten als:

  • Waarom wilt u een scootmobiel kopen?
  • Wat zijn uw beperkingen?
  • Gaat u de scootmobiel in huis gebruiken?
  • Wilt u de scootmobiel in de auto mee kunnen nemen?
  • Wilt u langere afstanden kunnen rijden met uw scootmobiel?

Dit is slechts een kleine greep uit de vragen, die aan de orde moeten komen voordat u een scootmobiel kopen gaat. Anders weet u nooit welke scootmobiel het beste bij uw wensen en behoeften past.

Uw eerste scootmobiel kopen

Zeker wanneer u voor het eerst een scootmobiel kopen gaat is het van belang, dat u dat doet bij een gespecialiseerde scootmobielen leverancier zoals de Scootmobielspecialist in Eindhoven of Zoetermeer. De Scootmobielspecialist kent als merkonafhankelijk dealer van alle A merken en vrijwel alle B merken scootmobielen, op basis van jarenlange ervaring en expertise van alle merken de eigenschappen en de voor- en nadelen. Na het intakegesprek weet de Scootmobielspecialist op basis van uw wensen en behoeften welke merken en modellen voor u geschikt zijn. Het grote voordeel van een scootmobiel kopen bij de Scootmobielspecialist in Eindhoven en Zoetermeer is, dat u bij de Scootmobielspecialist kunt kiezen uit het grootste assortiment nieuwe en gebruikte scootmobielen van Nederland.

Voordelen scootmobiel kopen bij de Scootmobielspecialist

De Scootmobielspecialist heeft twee landelijke vestigingen waar u een scootmobiel kopen kunt. De Scootmobielspecialist Eindhoven richt zich met haar dienstverlening in het bijzonder op Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. De Scootmobielspecialist Zoetermeer richt zich qua dienstverlening op de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Op deze wijze zijn wij in staat om de hoge kwaliteit van onze dienstverlening en de excellente service waar te maken. Wij zijn er dan ook trots op dat wij dankzij mond-tot-mond reclame veel mensen uit steden als Den Haag, Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Gouda in onze nieuwe vestiging in Zoetermeer mogen verwelkomen.

De Scootmobielspecialist Eindhoven Zoetermeer verkoopt en verhuurt zowel demonstratie als gebruikte scootmobielen. Daarbij bent u in de gelegenheid gratis een proefrit te maken op de verschillende modellen. Wilt u liever een proefrit maken in uw vertrouwde omgeving? De gekwalificeerde adviseur van de Scootmobielspecialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvende thuisdemonstratie. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0800 1918.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen