Scoot Mobile | Scootmobielspecialist.nl

Scoot Mobile

Als u overweegt een scoot mobile te kopen, laat u zich dan goed informeren over de mogelijkheden en het gebruiksgemak. Er zijn vele soorten scoot mobile merken en modellen, ieder verantwoordelijk voor andere kwaliteiten. Wij zijn een bedrijf dat toonaangevend is in Nederland. Vanwege onze ervaring zijn wij instaat direct inspringen op alles wat u van uw scoot mobile verlangt. Uw speciale wensen zijn voor ons heel gewoon!

Een goede scoot mobile past bij u persoonlijk

Bij het selecteren van een scoot mobile gaan wij samen met u kijken welke scoot mobile het best bij u past. Gaat uw voorkeur uit naar een scoot mobile die u vooral binnenshuis gaat gebruiken of wilt u ook langere afstanden afleggen? Een scoot mobile met drie willen geeft u veel manoeuvreer mogelijkheden terwijl een scootmobiel met vier wielen veel stabiliteit geeft en geschikt is voor langere afstanden. Een scoot mobile kan met verschillende snelheden mogelijkheden geleverd worden en wij bieden u een ruime keuze uit uiteenlopende accessoires.

Koop uw scoot mobile bij een specialist

De Scootmobielspecialist is een onafhankelijk dealer van A-merken scootmobielen. Wij kunnen u merkonafhankelijk adviseren over de voor- en nadelen van de verschillende soorten scootmobielen. Op deze manier kunnen wij uw scoot mobile maximaal afstemmen op uw lichamelijke mogelijkheden en op de manier waarop u uw scoot mobile in de toekomst wenst te gebruiken.

Meer informatie over de aanschaf van scoot mobile?

Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Tevens kunt u buiten onze reguliere openingstijden op afspraak bij ons terecht. Graag tot ziens bij de scootmobielspecialist.nl.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen