Pride Victory | Scootmobielspecialist.nl

Pride Victory

D� Scootmobielspecialist van Nederland, met het grootste assortiment betaalbare scootmobielen, is gevestigd in Eindhoven.

Zoekt u een betrouwbare partner met veel ervaring in de mobiliteitsbranche? Hebt u interesse in de eigentijdse Pride Victory scootmobiel of een van onze ander A-merk scootmobielen? Leest u dan verder op deze website.

Maak kennis met de comfortabele Pride Victory

Kom eens langs bij de Scootmobielspecialist om de excellente rij eigenschappen van de Pride Victory uit te proberen. Deze scootmobiel is rondom geveerd en biedt de gebruiker optimaal comfort. Onder het genot van een kopje kofie vertellen wij u er graag alles over.

Als u onbedoeld te hard een bocht in gaat, dan remt de Pride Victory vanzelf af. Ook de knipperlichten en heldere verlichting dragen bij aan het veilig rijden. In het drukke verkeer van tegenwoordig zijn deze voorzieningen geen overbodige luxe.

De Pride Victory voor de lange afstand

De sportieve Pride Victory is een stabiele en veilige scootmobiel. Met de Pride Victory kunt u 15 kilometer per uur rijden en een afstand van wel 50 kilometer afleggen. De Scootmobielspecialist in Eindhoven zorgt er voor, dat u comfortabel op pad kunt gaan met de complete Pride Victory. U hoeft voortaan echt niets meer te missen!

Meer informatie over de Pride Victory

Wilt u meer informatie over de Pride Victory of wilt u een prijsopgave?

Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Tevens kunt u buiten onze reguliere openingstijden op afspraak bij ons terecht.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen