Mini Scootmobiel | Scootmobielspecialist.nl

Mini Scootmobiel

Niet alleen binnenshuis maar ook tijdens het bezoek van een supermarkt, een theater of een andere gelegenheid buitenshuis is een mini scootmobiel bijzonder handig. De scootmobielspecialist kan laten kennis maken met deze comfortabele mini scootmobiel, uw perfecte vervoersmogelijkheid voor het rijden in kleine vertrekken of in ruimtes met obstakels.

Mini scootmobiel is compact en wendbaar

De mini scootmobiel is een wendbare scootmobiel met een geringe lengte en breedte. Voor deze 54 centimeter brede mini scootmobiel is geen deur te smal en door zijn lengte van ��n meter is manoeuvreren op plaatsen met een beperkte ruimte een koud kunstje.

Wij leveren u verschillende modellen van de mini scootmobiel. Ook de mini scootmobiel modellen zijn uitgevoerd met 3, 4 en 5 wielen, die voor extra stabiliteit in de meest scherpe bochten zorgt en u probleemloos over ongelijke stoepen rijdt. De elektromotor van de mini scootmobiel kan een snelheid van zeven kilometer per uur halen en met een volle accu kan uw mini scootmobiel makkelijk een afstand van 16 kilometer overbruggen.

Optimaal afgestemde mini scootmobiel met accessoires naar wens

Tot de standaardaccessoires van de mini scootmobiel behoren een afneembare boodschappenmand en een extra achteruitkijkspiegel. Desgewenst kan de mini scootmobiel worden voorzien van stokhouders, een draagtas voor een zuurstoffles of lekbestendige banden.

Mocht u meer willen weten dan nodigen wij u vrijblijvend uit om contact met onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen