Inklapbare Scootmobiel | Scootmobielspecialist.nl

Inklapbare Scootmobiel

Bij de scootmobielspecialist.nl bent u aan het juiste adres als u zoek bent naar een inklapbare scootmobiel. Een inklapbare scootmobiel is erg handig als u hem wilt gebruiken voor uitstapjes of voor op reis. Met een breed aanbod van typen inklapbare scootmobiel slaagt u bij ons gegarandeerd.

Ge�nteresseerd in een inklapbare scootmobiel?

Wij begrijpen waarom! Een inklapbare scootmobiel is zeer licht in gewicht, makkelijk te vervoeren en voorzien van vele opties en vele handige accessoires. Een inklapbare scootmobiel kan net als alle vaste scootmobielen optimaal op uw wensen worden afgestemd. Daarom is een inklapbare scootmobiel een ideale reisgezel.

Een inklapbare scootmobiel kopen

Als u een inklapbare scootmobiel wilt kopen is het belangrijk dat u een model kiest waar u zich prettig op voelt. Een goed advies is dus goud waard! Bij de scootmobielspecialist.nl begrijpen we dit als geen ander en doen wij er alles aan om u van dat juiste advies te voorzien. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u onze modellen te proberen en aan u de vele mogelijkheden te demonstreren.

Meer informatie over de aanschaf van een inklapbare scootmobiel?

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een inklapbare scootmobiel?

Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Tevens kunt u buiten onze reguliere openingstijden op afspraak bij ons terecht. Graag tot ziens bij de scootmobielspecialist.nl.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen