Handicare Scootmobiel | Scootmobielspecialist.nl

Handicare Scootmobiel

De Handicare scootmobielen staan al jarenlang bekend om hun uitstekende comfort en optimale rijgedrag. Deze scootmobielen zijn aantrekkelijk vormgegeven en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Zo is het voor iedereen een genot om met een Handicare scootmobiel te rijden.

Kies de Handicare scootmobiel die bij u past

Of u nu gaat voor maximaal comfort, flexibiliteit, snelheid of compactheid, er is altijd een Handicare scootmobiel die bij u past. De Handicare scootmobielen zijn geschikt voor zowel in huis als erbuiten. Daarnaast zijn er diverse opties en accessoires leverbaar, om de Handicare scootmobiel nog meer naar wens te maken.

Profiteer van een Handicare scootmobiel met de beste service

Bij De Scootmobielspecialist profiteert u altijd van de beste service. Zo hebt u bij ons de keuze uit een ruim assortiment scootmobielen van verschillende A-merken. Wij vinden namelijk alleen het beste goed genoeg voor u! Natuurlijk kunt u daarnaast altijd bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw Handicare scootmobiel.

Laat u vrijblijvend informeren over uw Handicare scootmobiel

Overweegt u om een Handicare scootmobiel aan te schaffen? Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom gezellig een keer langs in onze ruime showroom. Dan zoeken wij samen met u de Handicare scootmobiel die voor u gemaakt is.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen