Go Go Traveller | Scootmobielspecialist.nl

Go Go Traveller

Wij van De Scootmobielspecialist in Eindhoven zijn d� specialist in mobiliteit. Wij verkopen uitsluitend A-merken scootmobielen tegen de scherpste prijzen. Daarnaast zijn wij een merk onafhankelijke partner in de mobiliteitsbranche waarbij klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.

Een Go go traveller iets voor u?

Bent u op zoek naar een scootmobiel van topkwaliteit, waar u lang plezier van zult hebben? Dan bevelen wij de Go go traveller van harte bij u aan. In onze showroom in Eindhoven vertellen wij u graag alles over de Go go traveller. Dan kunt de Go go traveller scootmobiel van uw keuze ook direct uitproberen.

Zelfstandig boodschappen doen met de Go go traveller

Kies voor de Go Go traveller als u een scootmobiel zoekt, die zowel binnen- als buitenshuis perfect te gebruiken is. Dankzij de stabiele Go go traveller scootmobiel kunt u uw onafhankelijkheid behouden.

Bij de Scootmobielspecialist wordt de Go go traveller door onze professionals afgesteld op uw postuur. Zo kunt u optimaal genieten van het comfort en alle mogelijkheden die uw Go go traveller te bieden heeft. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie van uw Go go traveller scootmobiel.

Meer informatie over een Een Go go traveller

Wilt u meer informatie over een Go Go traveller of wilt u een prijsopgave?
Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Tevens kunt u buiten onze reguliere openingstijden op afspraak bij ons terecht.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen