Go Go Scootmobiel | Scootmobielspecialist.nl

Go Go Scootmobiel

Met deskundigheid en ervaring is door d� Scootmobielspecialist een selectie gemaakt uit het aanbod van compacte en geveerde scootmobielen. De Go go scootmobiel is een van de merken die wij van harte aanbevelen.

Bekijk en test de veilige Go go scootmobiel in Eindhoven

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, waar we u kunnen adviseren omtrent uw eisen en wensen ten aanzien van een Go go scootmobiel. Een lichtgewicht Go go scootmobiel met extreem kleine draaicirkel is ideaal om binnenshuis te gebruiken.

Het gebruiksgemak van de Go go scootmobiel zal u verbazen. De luxe zitting is te draaien, waardoor u gemakkelijk kunt instappen. De accu van een Go go scootmobiel is heel eenvoudig te verwijderen. Deze scherp geprijsde scootmobiel is een echte aanrader.

Een tweedehands Go go scootmobiel

Als Scootmobielspecialist verkopen wij ook gebruikte scootmobielen van prima kwaliteit. Informeer eens naar de mogelijkheden van een tweedehands Go go scootmobiel. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor al het onderhoud aan uw Go go scootmobiel.

Wij zijn pas tevreden als u het bent! Neemt u voor alle informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen