Afikim Breeze | Scootmobielspecialist.nl

Afikim Breeze

Als u de aanschaf van een scootmobiel overweegt, dan is het belangrijk dat u eerst uw wensen goed in kaart brengt. Zodra u weet waarvoor u een scootmobiel wilt gaan gebruiken, dan kunnen wij van de Scootmobielspecialist u precies vertellen welk model het beste bij u past.

Gaan en staan waar u wilt met de Afikim Breeze

De geavanceerde technologie van de Afikim Breeze maakt dat deze scootmobiel eenvoudig te besturen is en ook onderhoudsarm is. Dat maakt de Afikim Breeze ideaal voor gebruikers die veelvuldig gebruik willen maken van hun scootmobiel.

Er is zelfs een Afikim Breeze met een dubbele zitting verkrijgbaar. Zo kunt u gezellig samen op pad gaan en genieten van uw mobiliteit. De Afikim Breeze is een uitermate stabiele scootmobiel en is uitgerust met vele extra's. Bel ons als u alles wilt weten over de complete Afikim Breeze.

De Afikim Breeze geeft u nieuwe kansen

Na een proefrit met een Afikim Breeze zult u absoluut overtuigd zijn van de vele kwaliteiten. Bij de Scootmobielspecialist bent u er zeker van, dat u deze fantastische Afikim Breeze scootmobiel voor een scherpe prijs kunt aanschaffen.

Meer informatie over de Afikim Breeze

Wilt u meer informatie over de Afikim Breeze of wilt u een prijsopgave?

Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Tevens kunt u buiten onze reguliere openingstijden op afspraak bij ons terecht.

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen