Wizard Scootmobiel | Scootmobielspecialist.nl

Wizard Scootmobiel

In Eindhoven vindt u d? Scootmobielspecialist van Nederland. Ons familiebedrijf kan elk merk scootmobiel leveren en repareren. Om de perfecte scootmobiel voor u te vinden, hebben wij de wizard scootmobiel ontworpen. Deze wizard scootmobiel is op onze website te vinden en is eenvoudig op al uw wensen af te stemmen.

Met de wizard scootmobiel vindt u wat u zoekt

Onze wizard scootmobiel helpt u om het model te vinden dat het beste bij u past en aan al uw wensen voldoet. Wilt u een scootmobiel die sneller gaat dan 16 kilometer per uur? U kunt het in de wizard scootmobiel aangeven.

Vul de Wizard scootmobiel volledig in

Ook het aantal wielen of de gewenste uitvoering kunt u aangeven in onze wizard scootmobiel. De actieradius en het maximale gebruikersgewicht maken de wizard scootmobiel helemaal compleet. Gemak dient immers de mens!

De wizard scootmobiel wijst u de weg

Als u de wizard scootmobiel helemaal heeft ingevuld, bent u er zeker van dat u het perfecte exemplaar heeft gevonden. Of het nu een Quingo Classic is, of een Vermeiren Venus 3, de Scootmobielspecialist in Eindhoven heeft altijd 80 modellen voorradig om uit te proberen.

Aarzel niet langer en neem nu geheel vrijblijvend contact op met onze vriendelijke medewerkers, zij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van antwoorden op al uw vragen!

Nijmegen

Vanaf 6 juni is de vestiging in Nijmegen geopend! Kom gezellig een kijkje nemen in onze nieuwe showroom.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Nijmegen@scootmobielspecialist.nl

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen